Ripple XRP

Ripple XRP

Ripple XRP2022-01-18T19:04:42+01:00

Kryptovalutaen Ripple (XRP) er en interessant og annerledes kryptovaluta som, i likhet med Bitcoin, har hatt mange opp- og nedturer. Men i det siste har nedturen vært litt større enn man har vært vant til.

US Financial Services Authority har anlagt søksmål mot Ripple Labs, som står bak den populære kryptovaluta Ripple (XRP). Dette har ført til mange negative bølgeeffekter med den ellers populære cryptocoin, både i forhold til verdien av dette og ekskludering fra handel med flere av de større kryptobørser.

I denne investeringsveiledningen kan du lese mye mer om den populære kryptovaluta Ripple (XRP) som er utviklet av Ripple Labs og som i skrivende stund er svartelistet ved flere kryptobørser på grunn av en søksmål fra fra det Amerikanske finanstilsyn SEC.

Du kan også finne vårt investeringsråd rundt Ripple, samt se hva vi har investert i kryptovalutaen i skrivende stund.

Investere penger med
#1 eToro (aksjer)
#2 Firi (krypto)
#3 Nordnet (aksjer, fond mm.)

FAQ – Ripple (XRP)

FAQ – Ripple (XRP)

Nedenfor kan du se listen over investeringsguidene vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle investeringsguiden du befinner deg på.

Hvordan kjøpe Ripple XRP?

Ønsker du å kjøpe, selge eller investere i en av de Ripple XRP? Da har du kommet til rett sted. Nedenfor finner du ulike investeringsplattformer hvor du kan finne og investere i Ripple XRP.

Firi

Invester i XRP Ripple og andre kryptovalutaer

Firi (tidligere kjent som MiraiEx) er Norges største kryptokursutveksling og har siden 2017 hjulpet nordmenn med å investere i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Hos Firi kan du opprette en investeringskonto 100% gratis på mindre enn 2 minutter hvis du har VIPPS og BankID tilgjengelig. Du kan opprette en konto ved å koble til VIPPS-kontoen din eller din kontaktinformasjon, og deretter bekrefter du blott kontoen din med BankID.

Registrering hos Firi:

Husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning, og hvis du investerer i kryptovaluta og andre verdipapirer, kan hele investeringen din gå tapt. Du må være minst 18 år for å opprette en konto hos Firi.

Hva du kan handle på Firi:

Firi har ikke det største utvalget av kryptovalutaer, ser man på antall forskjellige kryptovalutaer man kan investere i, men de har de aller beste og største.

Hos Firi kan du investere i Bitcoin, Ethereum, Cardano, XRP, Litecoin og DAI.

Fordeler med Firi

Det er to store fordeler med kryptobørsen Firi, og det er at etableringen tar mindre enn to minutter, og plattformen er så enkel og designmessig at alle kan finne ut hvordan de kan kjøpe og selge kryptovalutaer på plattformen.

  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  • Det nye sparealternativet

Kryptosparring

Dessverre er utvalget av kryptovalutaer begrenset hos Firi, du kan for øyeblikket bare handle 5 forskjellige kryptovalutaer. Imidlertid har de kunngjort at de er i ferd med å utvide antall kryptovalutaer som kan handles på plattformen deres.

Det beste utvalget av kryptovalutaer

Til tross for at Firi foreløpig ikke har det største utvalget av kryptovalutaer, har de det beste utvalget, forstått på den måten at de har de mest anerkjente og omsatte kryptovalutaene på sin børs.

Oppret en gratis investeringskonto på Firi her

Ofte stilte spørsmål

Hva er Ripple XRP?2021-12-12T14:41:21+01:00

Ripple (XRP) er en digital valuta, men er ikke som de fleste andre kryptovalutaer.

Mens Bitcoin er en digital valuta beregnet som betalingsmiddel for varer og tjenester, er Ripple et betalingsoppgjør, valutaveksling og remitteringssystem beregnet på banker og betalingsnettverk.

Hvor er det best å kjøpe XRP Ripple?2021-12-09T19:18:51+01:00

Det spiller ingen rolle hvor du velger å kjøpe og investere i XRP Ripple, men hvis vi skal anbefale én kryptobørs fremfor de andre, så blir det Firi.com.

Firi.com er den største norske kryptobørsen i dag og de tilbyr en attraktiv bonus og affiliateprogram til sine medlemmer.

Hvordan investere i Ripple XRP i Norge?2021-12-09T19:16:04+01:00

Ripple XRP er, til tross for sin lave verdi, en av de største (mest omsatte) kryptovalutaene i verden. Dette betyr at Ripple XRP kan handles og investeres i på de fleste kryptovalutaer.

Vi anbefaler den norske kryptobørsen Firi.com for kjøp og investering i XRP.

Hvordan er det mulig å investere i Ripple?2021-01-22T14:22:38+01:00

Årsaken til at du kan kjøpe Ripple fra noen kryptobørs og ikke andre, er fordi de ikke er underlagt de samme forskriftene.

For eksempel er MiraiEx et norsk selskap og kryptobørs som ikke trenger å overholde lover og forskrifter gitt av det amerikanske finanstilsyn SEC, som står bak søksmålet mot Ripple Labs.

Hva er Ripple XRP?

Ripple er et sanntids bruttooppgjørssystem, valutaveksling og overføringsnettverk utviklet av Ripple Labs Inc som er et amerikansk teknologiselskap.

Ripple ble utgitt i 2012 og er bygget på en distribuert åpen kildekode-protokoll, og støtter tokens som representerer fiat-valuta, kryptovaluta, råvarer eller andre enheter av verdi.

Ripple tilsier å muliggjøre «sikre, øyeblikkelig og nesten gratis globale finansielle transaksjoner av alle størrelser uten tilbakeførsler.» Hovedboka benytter den innfødte kryptovalutaen kjent som XRP.

Hvorfor blir Ripple XRP saksøkt av SEC?

I følge SECs klage, Ripple; Christian Larsen, selskapets medgründer, administrerende styreleder og tidligere administrerende direktør; og Bradley Garlinghouse, selskapets nåværende administrerende direktør, samlet inn kapital for å finansiere selskapets virksomhet. Klagen hevder at Ripple samlet inn penger, fra 2013, gjennom salg av digitale eiendeler kjent som XRP i et uregistrert verdipapirtilbud til investorer i USA og over hele verden. Ripple skal også ha distribuert milliarder av XRP i bytte mot kontantvederlag, for eksempel arbeids- og markedsskapende tjenester. Ifølge klagen, i tillegg til å strukturere og promotere XRP-salget som ble brukt til å finansiere selskapets virksomhet, gjennomførte Larsen og Garlinghouse også personlig uregistrert salg av XRP på til sammen cirka 600 millioner dollar. Klagen hevder at de saksøkte ikke klarte å registrere sine tilbud og salg av XRP eller tilfredsstille noen unntak fra registrering, i strid med registreringsbestemmelsene i de føderale verdipapirlovene.

Hvorfor investere i Ripple XRP?

Kontroversene rundt forholdet til Ripple er så store at det kom under radaren til U.S. Securities and Exchange Commission.

Til tross for sine kontroverser, er Ripple en av kryptoene som tjente investorer mye penger i Bull Run 2017. Den har også prestert ganske bra i mai 2021, og skutt fra under $0,9 til over $1,08 på få uker.

Så etter et slikt hopp i pris, og SEC-skyen som fortsatt henger over den, er Ripple XRP fortsatt en god investering? Ifølge kryptoeksperter er svaret ja. Det er en av kryptoene med potensial til å gjøre deg rik på veldig kort tid. Hvis du er i tvil, her er 23 grunner til at du bør investere i XRP i dag.

Markedssammendrag Ripple XRP 2022 ÅTD
Go to Top