Få tilbud på billig strøm fra flere strømselskaper (gratis)
Få tilbud på billig strøm fra flere strømselskaper (gratis)
Capitis:Hjem»Kryptovaluta, Sponset innhold, Tjene penger»Er det trygt og sikkert å bruke MiraiEx?

Er det trygt og sikkert å bruke MiraiEx?

Er det trygt og sikkert å bruke MiraiEx?

januar 18, 2021

MiramEx: Svindel eller ikke? Læs vores erfaringer

Hva er MiraiEx?

[Sist oppdatert 08:45 fredag 26.02.2021]

MiraiEx er en norsk kryptobørs som har en visjon om å gjøre det like enkelt å handle og investere i kryptokurrency som i aksjer og aksjefond.

Hos MiraiEx kan du investere i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethererum og Ripple for å nevne noen. Du kan enkelt og raskt komme i gang med kryptohandel ved å opprette en konto med din VIPPS-konto og bekrefte deg selv med BankID, så er du i gang.

Hvis du registrerer deg gjennom våres vervelenk, får du opptil 200 kr i vervebonus.

Det er viktig å huske at investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer er på egen risiko, og historisk avkastning er aldri en garanti for fremtidig avkastning. Du må være minst 18 år for å registrere deg hos MiraiEx.

Oversikt

I denne artikkelen kan du lese mye mer om handelsplattformen for kryptovaluta, MiraiEx og hva de kan tilby deg.

Du kan også finne ut om det er en plattform du finner trygg nok til å bruke, og få svar på de forskjellige avgiftene de tar for tjenesten. Nedenfor finner du en punktliste over emner vi dekker i artikkelen.

 • Om MiraiEx
 • Bonus
 • Handlebonus
 • Belønninger
 • Kurtasjer og gebyrer
 • Bankinnskudd og uttak
 • Innskudd og uttak av kryptovaluta
 • Sikkerhet

Innleggsmeny

Opprett en investeringskonto med MiraiEx her gratis og kom i gang med å investere i kryptovaluta

Våres erfaringer med MiraiEx

Hva enn du vil kjøpe, selge, handle eller investere i kryptovalutaen Bitcoin så foregår dette alltid på en kryptobørs

Opprett bruker hos MiraiEx

Hvordan komme i gang med MiraiEx?

Opprettelse av bruker hos handelsplattformen MiraiEx er ganske enkel.

Få bonus når du oppretter bruker

Om du bruker våres vervelenk vil du få en bonus på opptil 200 kr.

MiraiEx.com

Er MiraiEx svindel?

MiraiEx er etter våres erfaring ikke en svindelplattform

Men du behøver ikke stole på oss, MiraiEx er nemlig kontrollert av Finanstilsynet

Alt om MiraiEx

MiraiEx er Norges største kryptobørs og blant de mest populære blant nordmenn når det gjelder handel med de mest anerkjente kryptovalutaene som Bitcoin, Ethereum og Ripple.

MiraiEx gjør det enkelt å handle kryptovaluta online og er en fordelaktig plattform for deg som ønsker å kjøpe, selge eller investere i kryptovaluta på lang sikt.

Om MiraiEx

MiraiEx

Hos MiraiEx er det begrenset hvilke kryptovalutaer du kan kjøpe, men de planlegger å utvide sortimentet gradvis. Nedenfor kan du se hvilke kryptovalutaer du kan kjøpe gjennom MiraiEx:

Bonus

Hos MiraiEx har de to forskjellige bonusordninger som gjør det attraktivt å bruke dem til kryptovalutahandel. De har utviklet en handelsbonus og et belønningssystem som i utgangspunktet også er en bonusordning.

Handlebonus

MiraiExs handelsbonus er en ordning der du får en prosentandel av det du handler i bonusen,

Handelsbonuser utbetales månedlig ved månedsskiftet, noe som betyr at handelsbonusen du tjener i januar blir utbetalt og tilgjengelig på MiraiEx-kontoen din 1. februar osv.

Belønninger

MiraiExs Belønninger er et bonusprogram der du kan få forskjellige belønninger ved å oppnå forskjellige statuser

Belønninger blir betalt umiddelbart fra det de oppnås og vil være tilgjengelig på kontoen umiddelbart for videre handel.

Verveprogram

Få andre på MiraiEx og bli belønnet, dette er deres tilknyttede eller rekrutteringsprogram, og det er ekstremt lønnsomt.

På samme måte som en handelsbonus blir alle inntekter fra rekrutteringsprogrammet utbetalt månedlig.

Handelsgebyr

MiraiEx tar kurtasje for enhver handel av kryptovaluta og vanlig valuta. MiraiEx’s handelsavgift er 0,5% uavhengig av hvilket marked du handler i, det vil si om du kjøper Bitcoin eller Ethereum, så er kurtasjen den samme, nemlig 0,5% av transaksjonsbeløpet.

Bankinnskud og uttak

Det er 100% gratis og superenkelt å overføre penger til MiraiEx-kontoen din, og dermed får du enkelt og raskt muligheten til å komme i gang med å investere i kryptovaluta.

MiraiEx lanserte Open Banking på plattformen deres den 5.10.2020, noe som har gjort bankinnskudd enklere og raskere. Open Banking foregår som følger:

 1. Velg banken du ønsker å betale fra.
 2. Gi tilgang til konto du vil betale fra med BankID.
 3. Skriv inn beløp og signer betalingen med BankID.

Innskudd tar mellom 1-2 virkedager.

Hvis du vil ta ut penger fra kontoen din hos MiraiEx, må du være oppmerksom på at du må betale et betalingsgebyr på NOK 45 per uttak. Du må betale minimum 500 NOK og maksimalt 200 000 NOK for hver dag (24 timer).

Dette er av sikkerhetsmessige årsaker og i samsvar med hvitvaskingsloven. Alle bankuttak må være til en person med samme navn og adresse som personen som har kontoen hos MiraiEx.

Innskud og uttak av kryptovaluta

Alle kryptovalutainnskudd på MiraiEx-kontoen din er 100% gratis og gratis på samme måte som bankinnskudd.

Når du oppretter en konto hos MiraiEx, får du automatisk en krypteringslommebok, ettersom dine kjøpte kryptovalutaer må lagres et sted og dette gjøres hos MiraiEx. Dette betyr at hvis du har kryptovalutaer med andre kryptovalutaer eller i en kryptovaluta, kan du overføre dem til kryptovalutaen din som følger med MiraiEx-kontoen din.

Hvis du vil ta ut kryptovaluta fra kontoen din hos MiraiEx må du være klar over at du må betale et uttaksgebyr som varierer fra kryptovaluta til kryptovaluta. Prisen avhenger av hvilken kryptovaluta du vil betale ut, du betaler et gebyr i valutaen du gjør uttak. Det vil si at hvis du betaler ut Bitcoin, vil du bli belastet et gebyr i Bitcoin, og det avhenger derfor av den aktuelle verdien av en enkelt valuta hva det koster i NOK å gjøre et uttak fra kontoen din når du velger å betale ut kryptovaluta.

Nedenfor finner du uttaksgebyrene på kryptovaluta fra MiraiEx:

 • BTC = 0,0005 BTC
 • ETH = 0,01 ETH
 • XRP = 2,0 XRP
 • LTC = 0,005 LTC
 • DAI = 5,00 DAI

I noen tilfeller kan det lønne seg å selge kryptovalutaene sine og betale ut i norske kroner i stedet for og omvendt. Det avhenger av valutakursen til kryptovalutaen du vil betale ut, og hvor mye du har i den. Du må også huske at du må betale en handelsavgift på 0,5% hvis du velger å gjøre dette. Vi anbefaler at du gjør en beregning for å se hva som lønner seg best før du tar uttak i kryptovaluta.

Sikkerhet

MiraiEx setter stor pris på din og deres sikkerhet og beskytter også personvernet ditt og har derfor gode vilkår i deres personvern.

Når det gjelder plattformsikkerhet og lagring av kryptovalutaer og midler ved hjelp av MiraiEx industristandard maskinvarepunger og multisig-løsning.

Fordeler og ulemper ved MiraiEx

MiraiEx er en fantastisk plattform for deg som ønsker å investere i bitcoin og andre kjente kryptovalutaer

Alternativer til MiraiEx

Ofte stilte spørsmål

Er MiraiEx svindel?2021-01-18T10:53:08+01:00

Nei, MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet og er en trygg og sikker plattform å handle kryptovaluta.

Er MiraiEx registrert hos Finanstilsynet?2021-01-18T08:42:52+01:00

Ja, MiraiEx er registreret som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, som betyr at du trygt kan bruke MiraiEx som en handelsplattform.

Hva er MiraiEx?2021-01-18T07:41:38+01:00

MiraiEx er en norsk kryptobørs

Konklusjon

Steffen Fonvig

Som beskrevet i punktet ovenfor med fordeler og ulemper ved MiraiEx, var en av de klare ulempene det begrensede utvalget av kryptovalutaer du kan handle på plattformen deres. Så hvis du vil investere i en kryptovaluta som ikke er tilgjengelig hos MiraiEx, må du dessverre finne en annen kryptovalutabørs å handle med. Heldigvis er det mange andre fine plattformer hvor du kan handle kryptovaluta nesten like enkelt som på MiraiEx.

Nedenfor finner du en liste over de mest kjente og brukte kryptobørsene i Norge utenfor MiraiEx:

Kilder

Go to Top