Investere

Capitis:Hjem»Investere

Investere

Capitis:Hjem»Investere
Investere2022-04-04T13:41:08+02:00

Investering er den beste måten å tjene penger og spare penger på – men det innebærer også en risiko, hvilket gjør at mange velger denne metoden fra når det handler om å tjene eller spare penger, men dette er feil.

I dag er dagens rente på å ha penger stående i banken rekordlav og noen betaler faktisk penger for å ha sine egne penger stående i banken, heller enn å få penger, med andre ord er det på tide å investere sparepengene sine slik at de vokser, heller enn avtar.

Derfor har vi i Capitis satt oss fore å finne de beste investeringsplattformene og investeringsmulighetene, slik at du enkelt og greit kan komme i gang med nettinvestering og unngå å tape pengene dine til banken fordi du har for mange av dem.

Investeringsguider:

  • Invester i aksjer
  • Invester i crowdlending
  • Invester i kryptovaluta
  • Invester i råvarer

Er du helt ny med å investere? Da anbefaler vi at du leser vår investeringsguide for nybegynnere her før du begynner å investere penger.

Investeringsplatformer:

  • Plattformer for aksjeinvestering
  • Plattformer for crowdlending
  • Plattformer for kryptoinvestering
  • Plattformer for fondsinvestering

Vi har også utarbeidet en side med alle de beste investeringsplattformene her som du kan bruke gratis, når du skal begynne å investere på nett.

Det finnes mange ulike investeringsplattformer og ikke minst investeringsmuligheter, som for mange kan være en jungel å orientere seg i, men her på denne siden skal vi prøve å hjelpe deg best på veien, slik at du kan komme i gang med å investere pengene dine raskt og på beste måte.

Enten du skal investere i kryptovaluta, aksjer eller noe helt annet, anbefaler jeg deg å kjøpe og lese boken Den lille guiden til å investere »som du kan få tak i hos Saxo. Boken passer perfekt for deg som skal begynne å investere, da du får grunnleggende informasjon om investering. Også boken Investing in equities »er en bok jeg har funnet ekstremt bra hvis du vil komme i gang med aksjeinvestering.

Investere penger med
#1 eToro (aksjer)
#2 Firi (krypto)
#3 Nordnet (aksjer, fond mm.)

Alle våre investeringsguider

Alle våre investeringsguider

Nedenfor kan du se listen over investeringsguidene vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle investeringsguiden du befinner deg på.

Investere penger i hva?

Det kan være vanskelig å finne ut hva som man skal investere i og ikke minst hvor man kan investere. Nedenfor finne du ulike investeringsmetoder og steder.

Kryptovaluta

Invester i Bitcoin og andre kryptovalutaer

Firi (tidligere MiraiEx) er Norges største kryptokursutveksling og har siden 2017 hjulpet nordmenn med å investere i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Hos Firi kan du opprette en investeringskonto 100% gratis på mindre enn 2 minutter hvis du har VIPPS og BankID tilgjengelig. Du oppretter en konto ved å koble til VIPPS-kontoen din, og du kan deretter bekrefte kontoen din med BankID.

Registrering hos Firi:

Husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning, og hvis du investerer i kryptovaluta og andre verdipapirer, kan hele investeringen din gå tapt. Du må være minst 18 år for å opprette en konto hos Firi.

Du kan lese vår erfaring med Firi og hvorfor vi anbefaler akkurat denne plattformen å investere i kryptovaluta på.

Fordeler og ulemper med Firi:

Det er to store fordeler med kryptobørsen Firi, og det er at etableringen tar mindre enn to minutter, og plattformen er så enkel og designmessig at alle kan finne ut hvordan de kan kjøpe og selge kryptovalutaer på plattformen.

Dessverre er utvalget av kryptovalutaer begrenset hos Firi, du kan for øyeblikket bare handle 5 forskjellige kryptovalutaer. Imidlertid har de kunngjort at de er i ferd med å utvide antall kryptovalutaer som kan handles på plattformen deres.

Firi.com

Lån til bedrifter og eiendomsselskaper

Invester i eiendom

Kameo tilbyr investering i eiendomsutvikling og lån til selskaper med forventet 5-15% i avkastning. Når du investerer vil du få månedlige rentebetalinger i lån med sikkerhet.

Kameo gjør det enkelt for folk å investere i eiendom som ikke har egenkapital til å kjøpe leilighet, hus eller bygg, men du investerer i stedet i eiendomsutviklingsselskaper rundt om i Skandinavia.

Kom i gang raskt og enkelt med BankID – helt kostnadsfritt!

Kameo.no

Aksjer, ETF’er og mye mer

Invester i aksjer, verdipapirfond, opsjoner, sertifikater og ETFer

Nordnet er det opplagte valget av handels- og investeringsplattform dersom du ønsker å investere i aksjer og andre verdipapirer.

Med en gratis investeringskonto hos Nordnet får du muligheten til å investere i nesten alt, med unntak av kryptovaluta og andre digitale valutaer. Du kan imidlertid investere i generelle valutaer som danske, norske og svenske kroner.

Nordnet.no

Ofte stilte spørsmål

Hvor er det best å investere penger?2021-01-18T08:11:37+01:00

Det beste

Investering med potensjel høy avkastning

Om du ønsker å investere med potensjelt høy avkastning, da er investering i kryptovlauta og aksjer et oplagt sted å starte.

Go to Top