Om Capitis

HVEM ER VI / HVA KAN VI

Om Capitis

HVEM ER VI / HVA KAN VI

Om Capitis2022-12-02T11:03:13+01:00

Capitis er Norges nyeste økonomiblogg, vi startet bloggen i januar 2021, men har mange års erfaring med å tjene, spare og investere penger. Vi er to personer bak, den ene er en dansk serieentreprenør og den andre en seriøs penge- og investeringsekspert med investeringer i millioner.

Sammen ser vi på oss selv som det perfekte teamet for å hjelpe andre mennesker med å få mer kontroll over sin personlige økonomi ved å tjene mer penger, spare så mye som mulig og investere pengene sine på en best mulig måte.

Capitis er hjemmet til gode råd og veiledning, samt guider og artikler om alt relatert til penger og personlig økonomi. Ingenting er for stort eller lite til å bli skrevet om, og du blir garantert rikere ved å følge bloggen vår, uansett hva det står på din intelligens eller lommeboken din, er det opp til deg.

Finn svar på ofte stilte spørgsmål i vår FAQ.

Capitis.no er utviklet, eid og drevet av det norske web- og markedsføringsbyrået Fonvig Group med hovedkontor i Oslo, Norge. Selskapet bak Capitis.no og mange andre merker er den danske gründeren og yogien, Steffen Fonvig.

Informasjon

Vår visjon med nettstedet Capitis er å hjelpe danske forbrukere og bedrifter på nett, enten det er investering, sparring, inntekt eller regnskap – da ønsker vi å være en troverdig informasjonskilde.

Vårt oppdrag er å hjelpe danske selskaper og forbrukere med å investere, tjene og spare penger samt forenkle og forbedre en økonomisk situasjon, uansett hva det er gjeld eller regnskap som er utfordringen.

Capitis.no eies og drives av det norske markedsføringsselskapet Fonvig Group med hovedkontor i Oslo og er registrert med organisasjonsnummer NO-925414026 ved Brønnøysundregistrene.

Ta kontakt med eller følg selskapet Fonvig Group på Facebook, LinkedIn eller Google. Ønsker du å komme i kontakt med Fonvig Group kan du bruke e-postadressen contakt@fonvig-group.com.

Ønsker du å komme i kontakt med Capitis kan du skrive en e-post til oss på kontakt@capitis.no eller bruke vårt kontaktskjema du finner på vår kontaktside. Du kan også finne og kontakte oss på Facebook.

Mellombølgen 54 Bergkrystallen, Oslo 1157
mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag09:00 – 17:00
+47-466-333-85

Har du juridiske eller reklamespørsmål til oss må du skrive til Fonvig Group som er selskapet bak nettsiden Capitis.dk, dette kan du gjøre på e-post på contakt@fonvig-group.com.

Capitis.no er sponset og økonomisk støttet av våre partnere gjennom affiliate markedsføring. Dette betyr at nettsiden vår inneholder affiliate-lenker som gjør at vi får et fast beløp eller en prosentandel av kundene vi henviser til våre partnere. Alt innhold på nettsiden må da anses som reklame og ikke direkte råd og veiledning.

Det er derfor ditt eget ansvar som forbruker og bedrift om du velger å bruke våre anbefalinger på siden.

Ofte stilte spørsmål

Hvem eier Capitis?2021-01-14T16:22:47+01:00

Capitis eies av det norske markedsføringsbyrået Fonvig Group med organisasjonsnummer 925 414 506 og har base i Oslo. Selskapet eies av den danske gründeren Steffen Fonvig.

Hvem står bak Capitis?2021-01-08T07:08:19+01:00

Capitis er utarbeidet av det norske selskapet Fonvig Group som jobber med affiliate markedsføring, søkemotoroptimalisering og nettstedutvikling i WordPress og den norske pengeeksperten Patrick Janson.

Hvordan kontakte Capitis?2021-01-07T21:15:27+01:00

Det er flere måter du kan komme i kontakt med oss, avhengig av hva din henvendelse handler om, det kan variere i hvilken metode som er best. I utgangspunktet er e-post den beste måten du kan finne all kontaktinformasjonen vår på kontaktsiden.

Hva er Capitis?2021-01-07T21:13:59+01:00

Capitis er en norsk økonomiblogg med fokus på personlig økonomi og investeringer. Capitis eies og drives av Fonvig Group i samarbeid med pengeekspert og investor Patrick Janson.

Steffen H. L. Fonvig

PARTNER / WEBUTVIKLER

Steffen Fonvig er en dansk gründer som flyttet til Norge i 2018. Han har drevet egen virksomhet siden 2013 og har siden hatt flere internettbaserte selskaper. I dag driver han primært med affiliate markedsføring og søkemotoroptimalisering på sine egne nettsteder og blogger. Steffen er ansvarlig for den daglige driften, utviklingen og markedsføringen av nettstedet.

Go to Top