Få tilbud på billig strøm fra flere strømselskaper (gratis)
Få tilbud på billig strøm fra flere strømselskaper (gratis)

Om Capitis

HVEM ER VI / HVA KAN VI

Om Capitis

HVEM ER VI / HVA KAN VI

Capitis:Hjem»Om Capitis
Om Capitis2021-09-06T10:14:44+02:00

Om Capitis

Capitis er Norges nyeste økonomiblogg, vi startet bloggen i januar 2021, men har mange års erfaring med å tjene, spare og investere penger. Vi er to personer bak, den ene er en dansk serieentreprenør og den andre en seriøs penge- og investeringsekspert med investeringer i millioner.

Sammen ser vi på oss selv som det perfekte teamet for å hjelpe andre mennesker med å få mer kontroll over sin personlige økonomi ved å tjene mer penger, spare så mye som mulig og investere pengene sine på en best mulig måte.

Capitis er hjemmet til gode råd og veiledning, samt guider og artikler om alt relatert til penger og personlig økonomi. Ingenting er for stort eller lite til å bli skrevet om, og du blir garantert rikere ved å følge bloggen vår, uansett hva det står på din intelligens eller lommeboken din, er det opp til deg.

Ofte stilte spørsmål

Hvem eier Capitis?2021-01-14T16:22:47+01:00

Capitis eies av det norske markedsføringsbyrået Fonvig Group med organisasjonsnummer 925 414 506 og har base i Oslo. Selskapet eies av den danske gründeren Steffen Fonvig.

Hvem står bak Capitis?2021-01-08T07:08:19+01:00

Capitis er utarbeidet av det norske selskapet Fonvig Group som jobber med affiliate markedsføring, søkemotoroptimalisering og nettstedutvikling i WordPress og den norske pengeeksperten Patrick Janson.

Hvordan kontakte Capitis?2021-01-07T21:15:27+01:00

Det er flere måter du kan komme i kontakt med oss, avhengig av hva din henvendelse handler om, det kan variere i hvilken metode som er best. I utgangspunktet er e-post den beste måten du kan finne all kontaktinformasjonen vår på kontaktsiden.

Hva er Capitis?2021-01-07T21:13:59+01:00

Capitis er en norsk økonomiblogg med fokus på personlig økonomi og investeringer. Capitis eies og drives av Fonvig Group i samarbeid med pengeekspert og investor Patrick Janson.

Kom i gang med online investering gratis

eToro er verdens ledende sosiale handelsplattform, hvor du kan handle aksjer for 0 kr. i kurtasje og samtidig få tilgang til et stort investeringssegment, du kan investere i kryptokurver inkludert Bitcoin og mange flere og varer som gull og sølv. Det er 100% gratis å opprette en investeringskonto, og du kan komme i gang i dag.

Opprett en gratis investeringskonto

Patrick M. Janson

PARTNER / INNHOLDSPRODUSENT

Patrick Janson er en ekte nordmann med sans for penger, økonomi og investeringer. Han er den primære innholdsprodusenten på nettstedet Captis.no og er også hovedpersonen under “mine investeringer” på nettstedet. Patrick har vært involvert i investeringer i mer enn 5 år og har en portefølje i millioner som spenner vidt rundt eiendom, aksjer og helt til kryptokurrency.

Steffen H. L. Fonvig

PARTNER / WEBUTVIKLER

Steffen Fonvig er en dansk gründer som flyttet til Norge i 2018. Han har drevet egen virksomhet siden 2013 og har siden hatt flere internettbaserte selskaper. I dag driver han primært med affiliate markedsføring og søkemotoroptimalisering på sine egne nettsteder og blogger. Steffen er ansvarlig for den daglige driften, utviklingen og markedsføringen av nettstedet.

Go to Top