Bitcoin BTC

Bitcoin BTC

Bitcoin BTC2022-05-05T08:42:01+02:00

Kryptovaluta har vært veldig populært i mange år, og populariteten til de forskjellige digitale valutaene har absolutt ikke gått ned, dette ser vi på verdien av de digitale valutaene den siste tiden.

Spesielt Bitcoin som var den første kryptovalutaen på markedet og den mest populære i skrivende stund basert på verdi. Bitcoin har oversteget en pris på $ 67.000 USD eller +574.000 NOK.

Hvis du vil komme i gang med å handle i Bitcoin, uansett om du vil kjøpe eller selge bitcoins, kan du gjøre dette helt trygt og sikkert på Firi, som er Norges største kryptobørs og handelsmann.

Hvis du registrerer deg gjennom vår vervelenk, får du opptil 200 kr i vervebonus.

Det er viktig å huske at investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer er på egen risiko, og historisk avkastning er aldri en garanti for fremtidig avkastning. Du må være minst 18 år for å registrere deg hos Firi.

Investere penger med
#1 eToro (aksjer)
#2 Firi (krypto)
#3 Nordnet (aksjer, fond mm.)

FAQ – Bitcoin (BTC)

FAQ – Bitcoin (BTC)

Nedenfor kan du se listen over investeringsguidene vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle investeringsguiden du befinner deg på.

Hvor og hvordan kjøpe Bitcoin BTC?

Ønsker du å kjøpe, selge eller investere i en av de Ripple XRP? Da har du kommet til rett sted. Nedenfor finner du ulike investeringsplattformer hvor du kan finne og investere i Bitcoin BTC.

Firi

Invester i BTC Bitcoin og andre kryptovalutaer

Firi (tidligere kjent som MiraiEx) er Norges største kryptokursutveksling og har siden 2017 hjulpet nordmenn med å investere i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Hos Firi kan du opprette en investeringskonto 100% gratis på mindre enn 2 minutter hvis du har VIPPS og BankID tilgjengelig. Du kan opprette en konto ved å koble til VIPPS-kontoen din eller din kontaktinformasjon, og deretter bekrefter du blott kontoen din med BankID.

Registrering hos Firi:

Husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning, og hvis du investerer i kryptovaluta og andre verdipapirer, kan hele investeringen din gå tapt. Du må være minst 18 år for å opprette en konto hos Firi.

Hva du kan handle på Firi:

Firi har ikke det største utvalget av kryptovalutaer, ser man på antall forskjellige kryptovalutaer man kan investere i, men de har de aller beste og største.

Hos Firi kan du investere i Bitcoin, Ethereum, Cardano, XRP, Litecoin og DAI.

Fordeler med Firi

Det er to store fordeler med kryptobørsen Firi, og det er at etableringen tar mindre enn to minutter, og plattformen er så enkel og designmessig at alle kan finne ut hvordan de kan kjøpe og selge kryptovalutaer på plattformen.

  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  • Det nye sparealternativet

Kryptosparring

Dessverre er utvalget av kryptovalutaer begrenset hos Firi, du kan for øyeblikket bare handle 5 forskjellige kryptovalutaer. Imidlertid har de kunngjort at de er i ferd med å utvide antall kryptovalutaer som kan handles på plattformen deres.

Det beste utvalget av kryptovalutaer

Til tross for at Firi foreløpig ikke har det største utvalget av kryptovalutaer, har de det beste utvalget, forstått på den måten at de har de mest anerkjente og omsatte kryptovalutaene på sin børs.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan selge Bitcoin?2021-12-09T20:36:52+01:00

Hvis du har Bitcoin eller andre kryptovalutaer i en kryptovaluta som du vil selge, overfør disse til en kryptovalutabørs som tilbyr kryptovalutahandel.

Det er mange forskjellige krypto-børser som tilbyr dette, det du trenger å være oppmerksom på er deres gebyrer og kurtasjer på handel og uttak..

Hvordan kjøpe Bitcoin?2021-12-09T20:37:13+01:00

For å handle kryptovaluta og bitcoin, må du overføre midler eller bitcoin til en kryptovaluta-utveksling som tilbyr kryptovalutahandel.

Du kan gjøre dette på den norske kryptobørsen Firi, hvis du registrerer deg med vår henvisningskobling, vil du motta opptil DKK 200 i bonuser.

Firi er imidlertid ikke det eneste stedet du kan kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer, også plattformer som Coinbase, Etoro og Binance er populære handelsplattformer for kryptovaluta blant nordmenn.

I denne artikkelen kan du finne svar på alt om Bitcoin, samt hvordan du kan handle den populære kryptovalutaen trygt og sikkert online.

Bitcoin er ganske komplisert som NFT og annet nytt, men her får du en kort oppsummering og punktlig forklaring på hva Bitcoin er.

  • Bitcoin er en virtuell valuta og eksisterer ikke i fysisk format.
  • Verdien og prisen på en Bitcoin bestemmes av tilbud og etterspørsel på samme måte som aksjer og andre verdipapirer.
  • Bitcoin blir ikke kontrollert av en bank slik som «vanlige valutaer»
  • Satoshi Nakamoto laget bitcoin algoritmen i 2009.

Hvor å kjøpe, handle og investere i Bitcoin

Hva enn du vil kjøpe, selge, handle eller investere i kryptovalutaen Bitcoin så foregår dette alltid på en kryptobørs

Her kan du kjøpe Bitcon:

Kjøp kryptovaluta hos MiraiEx

MiraiEx er Norges største kryptokursutveksling og har siden 2017 hjulpet nordmenn med å investere i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Hos MiraiEx kan du opprette en investeringskonto 100% gratis på mindre enn 2 minutter hvis du har VIPPS og BankID tilgjengelig. Du oppretter en konto ved å koble til VIPPS-kontoen din, og du kan deretter bekrefte kontoen din med BankID.

Registrering hos MiraiEx:

Når du oppretter en gratis investeringskonto hos MiraiEx med vår henvisningslink, vil du motta 40 kroner i Bitcoin helt gratis, som en bonus, og du vil også få muligheten til å tjene 160 kroner i tillegg. Du støtter også nettstedet vårt og bloggen, så vel som vårt arbeid.

Husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning, og hvis du investerer i kryptovaluta og andre verdipapirer, kan hele investeringen din gå tapt. Du må være minst 18 år for å opprette en konto hos MiraiEx.

Du kan lese vår erfaring med MiraiEx og hvorfor vi anbefaler akkurat denne plattformen å investere i kryptovaluta på.

Fordeler og ulemper med MiraiEx:

Det er to store fordeler med kryptobørsen MiraiEx, og det er at etableringen tar mindre enn to minutter, og plattformen er så enkel og designmessig at alle kan finne ut hvordan de kan kjøpe og selge kryptovalutaer på plattformen.

Dessverre er utvalget av kryptovalutaer begrenset hos MiraiEx, du kan for øyeblikket bare handle 5 forskjellige kryptovalutaer. Imidlertid har de kunngjort at de er i ferd med å utvide antall kryptovalutaer som kan handles på plattformen deres.

eToro

eToro er verdens største handelsplattform.

Hos eToro kan du handle i store aksjer og ETF-er. Du kan trade i valutapar og råvarer samt kryptovaluta. Det har aldri vært enklere å investere i finansmarkedene.

eToro tilbyr en rekke kryptovalutaer som f.eks. Bitcoin, Litecoin, Etherum og Ripple. Det er mulig å handle kryptovaluta med giring opp til 2X. Minimums beløpet du må handle kryptovaluta for er 200$

eToro er veldig fokuserte på såkalt «copy trading» og «social trading» . Dette gjør traderen til en fantastisk plattform for alt fra nybegynnere som gjerne vil lære litt til mer erfarene tradere som ønsker «noe ekstra». Her kan du også tjene litt ekstra om du skulle være så flink at andre begynner å følge/kopiere deg og dine investeringer. Om du ønsker kan du også bruke en virituell konto som gjør at du kan investere i ekte aksjer/valutaer uten å risikere ekte penger.

Go to Top