Ethereum ETH

Ethereum ETH

Ethereum ETH2021-12-09T20:06:16+01:00

Ethereum ETH er en kryptovaluta

Investere penger med
#1 eToro (aksjer)
#2 Firi (krypto)
#3 Nordnet (aksjer, fond mm.)

FAQ – Ethereum (ETH)

FAQ – Ethereum (ETH)

Nedenfor kan du se listen over investeringsguidene vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle investeringsguiden du befinner deg på.

Hvor og hvordan kjøpe Ripple XRP?

Ønsker du å kjøpe, selge eller investere i en av de Ripple XRP? Da har du kommet til rett sted. Nedenfor finner du ulike investeringsplattformer hvor du kan finne og investere i Ripple XRP.

Firi

Invester i XRP Ripple og andre kryptovalutaer

Firi (tidligere kjent som MiraiEx) er Norges største kryptokursutveksling og har siden 2017 hjulpet nordmenn med å investere i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Hos Firi kan du opprette en investeringskonto 100% gratis på mindre enn 2 minutter hvis du har VIPPS og BankID tilgjengelig. Du kan opprette en konto ved å koble til VIPPS-kontoen din eller din kontaktinformasjon, og deretter bekrefter du blott kontoen din med BankID.

Registrering hos Firi:

Husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning, og hvis du investerer i kryptovaluta og andre verdipapirer, kan hele investeringen din gå tapt. Du må være minst 18 år for å opprette en konto hos Firi.

Hva du kan handle på Firi:

Firi har ikke det største utvalget av kryptovalutaer, ser man på antall forskjellige kryptovalutaer man kan investere i, men de har de aller beste og største.

Hos Firi kan du investere i Bitcoin, Ethereum, Cardano, XRP, Litecoin og DAI.

Fordeler med Firi

Det er to store fordeler med kryptobørsen Firi, og det er at etableringen tar mindre enn to minutter, og plattformen er så enkel og designmessig at alle kan finne ut hvordan de kan kjøpe og selge kryptovalutaer på plattformen.

  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  • Det nye sparealternativet

Kryptosparring

Dessverre er utvalget av kryptovalutaer begrenset hos Firi, du kan for øyeblikket bare handle 5 forskjellige kryptovalutaer. Imidlertid har de kunngjort at de er i ferd med å utvide antall kryptovalutaer som kan handles på plattformen deres.

Det beste utvalget av kryptovalutaer

Til tross for at Firi foreløpig ikke har det største utvalget av kryptovalutaer, har de det beste utvalget, forstått på den måten at de har de mest anerkjente og omsatte kryptovalutaene på sin børs.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det mulig å investere i Ripple?2021-01-22T14:22:38+01:00

Årsaken til at du kan kjøpe Ripple fra noen kryptobørs og ikke andre, er fordi de ikke er underlagt de samme forskriftene.

For eksempel er MiraiEx et norsk selskap og kryptobørs som ikke trenger å overholde lover og forskrifter gitt av det amerikanske finanstilsyn SEC, som står bak søksmålet mot Ripple Labs.

Hva er Ripple XRP?

Ripple er et sanntids bruttooppgjørssystem, valutaveksling og overføringsnettverk utviklet av Ripple Labs Inc som er et amerikansk teknologiselskap.

Ripple ble utgitt i 2012 og er bygget på en distribuert åpen kildekode-protokoll, og støtter tokens som representerer fiat-valuta, kryptovaluta, råvarer eller andre enheter av verdi.

Ripple tilsier å muliggjøre «sikre, øyeblikkelig og nesten gratis globale finansielle transaksjoner av alle størrelser uten tilbakeførsler.» Hovedboka benytter den innfødte kryptovalutaen kjent som XRP.

Go to Top