Firi

Firi

Firi2021-12-16T21:52:34+01:00

Er Firi (tidligere MiraiEx) en trygg og sikker handelsplattform for kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og XRP? Les svaret her

Firi er en norsk kryptobørs som tidligere gikk under navnet MiraiEx. De byttet navn for å begynne å skaffe kunder i utlandet, fremfor å bare eksistere som en kryptobørs for det norske folk.

Hos Firi har de gjort det enkelt og greit å kjøpe og investere i kryptovaluta i Norge og tilbyr alle nye kunder en fordelaktig bonus.

Kryptobørsen er en trygg og sikker handelsplattform for kryptoentusiaster. På handelsplattformen kan du også finne attraktive bonus- og henvisningsprogrammer som du kan benytte deg av for å tjene enda mer krypto.

Den norske kryptobørsen har per september 2021 allerede kjøpt og solgt kryptovalutaer for over 5 milliarder norske kroner, dette er et tydelig signal om at det er mange andre nordmenn som stoler på og bruker kryptobørsen Firi.

På denne siden kan du lese mye mer om den populære norske kryptovalutabørsen og hvordan du enkelt kan komme i gang med å handle kryptovalutaer i Norge.

Få gratis krypto

Registrer deg hos den populære norske kryptobørsen For å få gratis krypto som en del av bonusprogrammet deres, er det bare å registrere seg og bekrefte kontoen din.

For å kunne dra nytte av tilbudet må du være over 18 år og kunne verifisere deg med enten BankID eller Vipps. Venner/familie kan også bruke lenken og få utbetalt den samme bonusen.

Flere kryptobørser

Flere kryptobørser

Nedenfor kan du se listen over investeringsguidene vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle investeringsguiden du befinner deg på.

Alt du trenger å vite om Firi

Ønsker du å kjøpe, selge eller investere i en av de Ripple XRP? Da har du kommet til rett sted. Nedenfor finner du ulike investeringsplattformer hvor du kan finne og investere i Ripple XRP.

Hva er Firi?

Firi er en norsk kryptovalutabørs som er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge.

Firi ble startet av Thuc Tuan Hoang og Øyvind Kvanes i 2017 fordi de savnet en norsk aktør i kryptomarkedet. Thuc og Øyvind tok kontakt med de dyktigste folkene de kjente i tech-industrien: Utviklerne Steffen Eriksen, Kien Vu, Cong-Nguyen Nguyen og André Høøk, UX-designerene Maren Kleppan og Amanda Hammarberg og forretningsutvikler Hoang Minh Trinh.

Gründerteamet brukte all fritiden sin fra 2018 til 2021 på å sammen bygge det som i dag er Norges største tjeneste for handel av kryptovaluta. Nå bruker over 100 000 nordmenn Firi, og teamet bak Firi består av over 60 personer.

Registrering og innskud

 • 1. Registrer deg med Vipps!
  Første steg er å melde seg på med Vipps, som er veldig raskt og enkelt. Vi får all informasjon vi har bruk for fra profi len din hos Vipps. Dermed trenger du hverken å fylle inn informasjon selv eller å verifisere e-post.
 • 2. Verifiser deg med BankID
  Steg to i vår onboardingprosess vil altså være å fylle inn skjema for kundekontroll, noe vi er pålagt for å overholde hvitvaskingsloven, og signere dette skjemaet med BankID.
 • 3. Gjennomfør ditt første innskudd med Open Banking
  Med open banking er det raskt og enkelt å gjennomføre bankinnskudd direkte på vår plattform uten å gå via egen nettbank.

Det gjøres slik:

 1. Velg banken du ønsker å betale fra.
 2. Gi tilgang til konto du vil betale fra med BankID.
 3. Skriv inn beløp og signer betalingen med BankID.
 4. Da er du klar!

Hva kan du handle hos Firi?

På kryptobørsen Firi det er litt begrenset hvilke kryptovalutaer du kan handle for øyeblikket, men hvis du bare vil investere i en av de populære kryptovalutaene, så er Firi et fint og enkelt sted å gjøre det.

For øyeblikket kan du handle Bitcoin, Ethererum, XRP, Cardano, DAI og Litecoin, men de har planer om å utvide antallet kryptovalutaer som kan handles på deres plattform.

Fordelene med Firi

 • smart kryptosparring
 • lønnsomt bonusprogram
 • egen vervekode

Vår erfaringer med Firi

Ofte stilte spørsmål

Hva er vervebonus?2022-02-09T08:58:23+01:00

En vervebonus er en bonus som tilbyr nye personer som registrerer seg for en plattform. Konseptet brukes flittig av bedrifter som ønsker nye kunder til sin plattform. Rekruttering kalles også affiliate marketing og er en velkjent markedsføringsmetode for næringslivet og en smart måte for influencere og bloggere å tjene penger på nett.

Hva er Firi?2021-12-11T09:53:24+01:00

Firi er Norges nåværende største digitale investerings- og handelsplattform innen digitale valutaer også bedre kjent som kryptovaluta.

Den digitale plattformen har i skrivende stund over + 100 000 norske brukere på plattformen og er i gang med en større utvidelsesplan hvor de skal skaffe kunder fra utlandet og dermed gjøre Firi til en internasjonal handels- og investeringsplattform for kryptovaluta.

Er Firi svindel eller å trygt?2021-12-10T08:39:50+01:00

Firi er en legitim og trygg handelsplattform og en plattform du absolutt kan bruke til å investere i kryptovaluta.

Firi ble i 2019 registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge.

Hva er Firi?

Firi er en norsk, legitim handelsplattform som fokuserer på kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin med flere. Kryptobørsen er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge.

Eiere av Firi

Firi er stiftet og eiet av de to gründere Thuc Hoangs og

Kurtasje, gebyr og uttak

Column 1 Column 2
Column 1 Value Column 2 Value

Bonus

Belønninger

Belønninger er faste beløp i kryptovaluta som utbetales på bakgrunn av handel, innskudd og annen aktivitet hos Firi (tidligere MiraiEx). Du har mulighet til å tjene flere ulike typer belønninger, se en oversikt over dette på bonussiden. Belønninger utbetales så snart kriteriene for belønningen er oppnådd, den vil da vise 100%. For hver belønning vil du kunne se hvor mange prosent på vei du er, det oppdateres fortløpende.

Handelsbonus

Hver gang du handler hos oss betaler du handelsgebyrer. Handelsbonus regnes ut i fra gebyrer du betaler. Hvis du for eksempel har 5% i handelsbonus og du betaler 100 kroner i handelsgebyr vil du altså tjene 5 kroner i bonus. Handelsbonus vil tjenes opp i samme valuta som du selger, om du selger bitcoin tjener du altså handelsbonus i bitcoin. Du finner en oversikt over hvor mye du har tjent i handelsbonus på bonussiden.

Firi har to typer bonuser kunder hos oss kan tjene i form av belønninger og handelsbonus. Hensikten med bonusprogrammet er å premiere kunder som benytter deres plattform.

Verveprogram

Firi har også et svært lukrativt henvisningsprogram eller affiliate program hvor du kan tjene kryptovaluta ved å henvise nye kunder til deres plattform.

For hver ny kunde du henviser, vil du motta $100 i Bitcoin og en løpende prosentandel av det de handler for, resten av livet.

Prosentandelen av det du får avhenger av hvor mange nye kunder du har rekruttert til Firi.

All inntekt gjennom Firi sitt henvisningsprogram betales inn på Firi-kontoen din den 1. i hver måned, sammen med din opptjente bonus dersom du har handlet kryptovaluta gjennom Firi.

Se i tabellen under hvor høy prosentandel du får, avhengig av antall henvisninger

Kunder vervet Sats
1 – 5 5%
6 – 10 7%
11 – 20 9%
21 – 50 11%
51 – 100 13%
101 – 200 15%
Over 200 20%

Er Firi svindel eller å trygt?

a

Go to Top