Norske og utenlandske kryptobørser

Norske og utenlandske kryptobørser

Norske og utenlandske kryptobørser2022-06-15T07:56:44+02:00

En kryptovaluta børs eller kryptobørs er en nettbasert handels- og investeringsplattform som tilbyr kjøp og salg av digitale valutaer, bedre kjent som kryptovalutaer.

Firi.com er i dag den største norske kryptobørsen på markedet og er en kryptobørs vi i Capitis anbefaler til våre brukere som ønsker å investere og handle i kryptovaluta.

Investere penger med
#1 eToro (aksjer)
#2 Firi (krypto)
#3 Nordnet (aksjer, fond mm.)

Flere kryptobørser

Flere kryptobørser

Nedenfor kan du se listen over investeringsguidene vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle investeringsguiden du befinner deg på.

Oversikt over norske kryptobørser

Ønsker du å kjøpe, selge eller investere i en av de Ripple XRP? Da har du kommet til rett sted. Nedenfor finner du ulike investeringsplattformer hvor du kan finne og investere i Ripple XRP.

Firi

Invester i XRP Ripple og andre kryptovalutaer

Firi (tidligere kjent som MiraiEx) er Norges største kryptokursutveksling og har siden 2017 hjulpet nordmenn med å investere i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Hos Firi kan du opprette en investeringskonto 100% gratis på mindre enn 2 minutter hvis du har VIPPS og BankID tilgjengelig. Du kan opprette en konto ved å koble til VIPPS-kontoen din eller din kontaktinformasjon, og deretter bekrefter du blott kontoen din med BankID.

Registrering hos Firi:

Husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning, og hvis du investerer i kryptovaluta og andre verdipapirer, kan hele investeringen din gå tapt. Du må være minst 18 år for å opprette en konto hos Firi.

Hva du kan handle på Firi:

Firi har ikke det største utvalget av kryptovalutaer, ser man på antall forskjellige kryptovalutaer man kan investere i, men de har de aller beste og største.

Hos Firi kan du investere i Bitcoin, Ethereum, Cardano, XRP, Litecoin og DAI.

Fordeler med Firi

Det er to store fordeler med kryptobørsen Firi, og det er at etableringen tar mindre enn to minutter, og plattformen er så enkel og designmessig at alle kan finne ut hvordan de kan kjøpe og selge kryptovalutaer på plattformen.

  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  • Det nye sparealternativet

Kryptosparring

Dessverre er utvalget av kryptovalutaer begrenset hos Firi, du kan for øyeblikket bare handle 5 forskjellige kryptovalutaer. Imidlertid har de kunngjort at de er i ferd med å utvide antall kryptovalutaer som kan handles på plattformen deres.

Det beste utvalget av kryptovalutaer

Til tross for at Firi foreløpig ikke har det største utvalget av kryptovalutaer, har de det beste utvalget, forstått på den måten at de har de mest anerkjente og omsatte kryptovalutaene på sin børs.

Tilmeld deg Firi her

Bitnord

Norges nyeste kryptobørs

Bitnord er et norsk teknologiselskap med fokus på kryptovaluta og blokkjedeteknologi. Handel av kryptovaluta for det norske folk er kjerneproduktet, men på sikt ønsker Bitnord å utvide til andre relevante tjenester, produkter og land.

Bitnord sin visjon er å tilby de beste tjenestene for kjøp og salg av kryptovaluta og andre relevante tjenester og produkter. Bitnord har også sterkt fokus på sikkerhet, personvern, brukervennlighet og gode løsninger.

Bitnord AS er grunnlagt av tre Norske kryptoentusiaster, Øyvind Garder (daglig leder), Peder Gärtner (styreleder) og Andreas Ringstad (sjefutvikler).

Få 100 NOK gratis hos Bitnord

Har du ikke konto hos Bitnord kan du bare registrere deg med en vervelenk og motta 100 kr i bonus helt gratis. For å motta bonusen må du registrere deg med en henvisningskode eller via en henvisningslenke som vår.

Tilmeld deg Bitnord her

Norwegian Block Exchange (NBX)

Norwegian Block Exchange (NBX) startet som en spin-off fra Norwegian Air Shuttle for å introdusere kryptovalutabetalinger til flyindustrien med incentivet til å redusere kostnadene knyttet til betalinger, og potensialet til å være en ledende børs. NBX er i dag en banebrytende, ekte norsk kryptovalutabørs, depotbank og et betalingssystem som setter standarden for brukeropplevelse, åpenhet og sikkerhet. NBX ble grunnlagt av NAS-gründeren, Bjørn Kjos, som også grunnla Bank Norwegian.

Lett tilgjengelig

Bruk Bank ID til å verisere deg. Begynn å handle Bitcoin og andre krypovalutaer innen få minutter. Bruk hurtigkjøp til å kjøpe kryptovaluta raskt og enkelt.

Registrert hos Finanstilsynet i Norge

NBX er godkjent hos Finanstilsynet. Det er viktig for oss at du som kunde kan handle trygt.

Sikker plattform

Sikkerhet er kjernen i alt vi gjør. Vi sikrer våre kunders informasjon og har de beste sikkerhetspraksisene på markedet. Vi bruker både online og offline oppbevaring. Vi er også en del av Ledger Vault sin forsikring for kryptovaluta. Våre kunders midler er alltid beskyttet på vår plattform.

Tilmeld deg NBX her

Oversikt over utenlandske kryptobørser

Ønsker du å kjøpe, selge eller investere i en av de Ripple XRP? Da har du kommet til rett sted. Nedenfor finner du ulike investeringsplattformer hvor du kan finne og investere i Ripple XRP.

Coinbase

Coinbase

Tilmeld deg Coinbase her

Binance

Binance

Tilmeld deg Binance her

Crypto.com

Crypto.com

Tilmeld deg Crypto.com her

Ofte stilte spørsmål

Hva er vervebonus?2022-02-09T08:58:23+01:00

En vervebonus er en bonus som tilbyr nye personer som registrerer seg for en plattform. Konseptet brukes flittig av bedrifter som ønsker nye kunder til sin plattform. Rekruttering kalles også affiliate marketing og er en velkjent markedsføringsmetode for næringslivet og en smart måte for influencere og bloggere å tjene penger på nett.

Hva er en kryptovaluta børs?2021-12-09T19:58:56+01:00

En kryptovaluta børs eller kryptobørs er en nettbasert handels- og investeringsplattform som tilbyr kjøp og salg av digitale valutaer, bedre kjent som kryptovalutaer.

Firi.com er i dag den største norske kryptobørsen på markedet og er en kryptobørs vi i Capitis anbefaler til våre brukere som ønsker å investere og handle i kryptovaluta.

Kryptobørser med vervebonus

Kryptobørs Vervebonus
Firi.com 40 kr. + 160 NOK
Bitnord.no 100 NOK
Coinbase.com 87 NOK
Crypto.com Opp til $2000 USD
Binance.com Opp til $500 USD
Go to Top