Penger

Capitis:Hjem»Penger

Penger

Capitis:Hjem»Penger
Penger2022-01-27T14:41:48+01:00

Internettet er et fantastisk sted å tjene, spare og investere sine penger og her på siden vil vi gå i dybden med hvordan du kan tjene massevis av penger ved å jobbe hjemmefra på nett.

Har du ambisjoner eller drømmer om at si opp jobben din opp og starte din egen nettbutikk, tjene penger på nett eller på annen vis skape deg en passiv inntekt som du kan leve av?

Da er du kommet til helt rette sted.

Vi har nemlig søkt internettet tynt å selv forsøkt oss med en lang rekke forskjellige måter å tjene penger på nett og samlet dem i en liste over de beste måtene å gjøre dette på.

Denne listen kan du finne her på her siden og selv begynne å tjene penger på nett, allerede i dag.

Vi kan allerede nå nevne, at de beste metodene og tjener penger på nett er gjennom passiv inntekt (passiv innkomst), hvor du la pengene dine jobbe for deg, istedenfor du jobber for pengene.

En smart måte å skape seg en passiv og voksene inntekt på er ved å investere pengene sine i aksjer, råvarer eller andre verdipapirer, dette kan du gjøre ved å opprette en konto på handelsplattformen eToro – en investeringskonto koster ikke noe å lage og du kan finne mer informasjon her på siden om hvordan du kommer i gang.

YouGov

Kom i gang med betalte spørreundersøkelser!

Bli belønnet for dine svar på spørreundersøkelser på nett med Norstatpanel og bytt inn poengene dine i gavekort, produkter eller delta i reiselotteriet hvor du kan vinne et gavekort på 15.000 kroner.

Gå til Yougov

Alle våre pengerguider

Alle våre pengerguider

Nedenfor kan du se listen over pengerguidene vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle pengerguiden du befinner deg på.

+5 gode måter å tjene penger

Det finnes mange måter å tjene penger og vi har satt oss for å finne de beste måtene og leverer dem til deg i overskuelige og lettleselige artikler og guides, du finner dem herunder.

1. Tjen penger på betalte undersøkelser

Svar på spørsmål og bli betalt eller belønnet for hver undersøkelse du deltar i.

Betalte spørreundersøkelser og spørreundersøkelser har lenge vært en velkjent og enkel måte å tjene ekstra penger på, hver eneste måned.

Fordelen med betalte spørreskjemaer er at du kan jobbe hjemmefra, du trenger ingen utdanning eller tidligere erfaring og du kan komme i gang på under 2 minutter.

Hvis du ønsker å tjene litt ekstra hver måned, anbefaler vi at du prøver deg på betalte spørreundersøkelser på disse undersøkelsespanelene:

Capitis.no har testet alle undersøkelsespanelene som vi anbefaler ovenfor og har skrevet våre erfaringer med undersøkelser.

2. Tjen penger på aksjer

Invester i aksjer og ta ut fortjenesten din for å tjene penger på aksjer.

Aksjeinvestering har lenge eksistert og vært en måte å tjene penger på nett, men mange vet ikke hvordan de skal komme i gang eller hvor.

Nordnet er en av Nordens største aksje- og investeringsplattformer, hvor du enkelt og greit kan sette opp med BankID og komme i gang med aksjeinvestering på svært kort tid.

3. Tjen penger på kryptovaluta

Invester i digitale valutaer og tjen penger

Digitale valutaer

Ofte stilte spørsmål

Hva kan man gjøre for å tjene penger hjemme?2022-04-06T11:23:58+02:00

Å tjene penger hjemmefra har blitt ekstremt populært og i vår ekstrainntektsguide kan du få svaret på hvordan du enklest og best skaper ekstrainntekter.

Du kan tjene penger hjemmefra ved å:

Hvordan få flere inntektskilder?2022-04-06T10:02:05+02:00

Du kan øke din månedlige inntekt og antall inntektskilder på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel få en ekstrajobb, starte din egen bedrift eller svare på betalte spørreundersøkelser på nett.

Les her hvordan du får ekstra inntektskilder.

Hvordan kan jeg tjene ekstra penger?2022-04-06T10:00:10+02:00

Du kan tjene ekstra penger ved å jobbe hjemmefra på mange måter, inkludert:

  • Tjene penger på undersøkelser
  • Tjene penger på affiliate marketing
  • Tjene penger på kryptovaluta
  • Tjene penger på crowdlending
  • Tjene penger på aksjer

Les her hvordan du kan få ekstra inntekt hver måned.

Hvordan tjene penger på nett?2021-01-22T15:50:42+01:00

Det findes mange måder at tjene på nettet på.

Hvordan tjene ekstra penger?2021-07-14T13:28:15+02:00

Det finnes mange måter å tjene ekstra penger på, avhengig av dine ambisjoner og din økonomi finnes det et bredt utvalg av måter du kan gjøre det på.

De beste måtene for deg som ikke har kapital å investere, men ønsker å tjene litt ekstra er affiliate marketing eller betalte undersøkelser på nett.

Har du derimot kapital, da er investering i aksjer, kryptovaluta og crowdlending de beste måtene å skape ekstra inntekt på.

Den beste måten å tjener penger på sikt

Som nevnt, er det mange måter å tjene penger på, både passivt og aktivt, men særlig en inntjeningsmetode har visst seg å overgå dem alle, men det er en ulempe (betingelse) for å kunne benytte denne måten og derfor er det dessverre ikke mulig for alle.

Måten å tjene penger på som jeg prater om her er selvfølgelig investering av penger.

Når du investere dine penger, fremfor å la dem stå i banken til usle renter, vil du med høy sannsynlighet (avhengig av hva du investere i) kunne få en vesentlig høyere avkastning enn når de står i banken.

Men for at det skal være noe du kan leve av en dag, må du så klart have et visst beløp å kunne investere, med mindre du er villig til å øke risikoen ved å investere i medium- eller høyrisikoaksjer eller andre investeringsmetoder.

Hos eToro kan du opprette en gratis investeringskonto og få mulighet for å investere i tusenvis av forskjellige til som råvarer, guld, sølv, aksjer og kryptovaluta for at nevne noen få.

Hvordan tjene penger fort?

Raske penger er sjeldent en bra måte å tjener penger på, mange som tjener raske penger eller søker dette er også villige til å gjøre ulovlige ting, hvilket vi på det kraftigste fraråder.

Hvis du ønsker å tjene penger, på nett eller annen vis, da råder vi deg til å sette deg ned, lage en plan og forventningsavstemning med deg som om hva målet er, slik du vet hva som du jobber mot.

Når du har gjort ovenstående, kan du begynne å se på de ulike måtene man kan tjene penger på nett på og deretter velge den metoden som passer deg best og deretter jobbe mott målet ditt.

Go to Top