Oversikt over vervebonuser og gratis kryptovaluta

Oversikt over vervebonuser og gratis kryptovaluta

Udgivet 08/02/22 af Steffen Fonvig

Registrer deg for en ny kryptobørs med en vervekode og få gratis kryptovaluta eller lær hvordan du tjener penger på kryptovaluta uten økonomisk innsats.

Gratis kryptovaluta og penger høres nesten for godt ut til å være sant, men det er det faktisk ikke. Det finnes utallige måter du kan få gratis kryptovaluta eller penger på kryptobørser som du fritt kan bytte for eller betale ut til bankkontoen din.

På denne siden har vi funnet alle de beste kryptobørsene og handelsplattformene som tilbyr gratis krypto, penger eller bonuser til medlemmene sine. Vi tar også en titt på hvordan du kan tjene gratis kryptovaluta uten egen økonomisk innsats samt mye mer.

Bruk vervekode og få gratis krypto

Kryptovalutamarkedet er svært konkurransedyktig. Med den stadig økende interessen for Bitcoin og kryptovaluta generelt, har flere og flere kryptobørser kommet inn på markedet, som alle kjempes om av de mange kryptoinvestorene.

Konkurransen om de mange potensielle kundene har gjort at mange kryptobørser tilbyr gratis kryptovaluta eller penger å handle for når du enten registrerer deg eller gjør ditt første innskudd.

Vilkårene for å motta gratis kryptovaluta er forskjellige fra kryptobørs til kryptobørs, blant annet kan du se hvilke bonuser og velkomsttilbud du kan finne på de største kryptobørsene i Norge.

Kryptobørs Vervebonus
Firi.com 40 kr. + 160 NOK
Bitnord.no 100 NOK
Coinbase.com 87 NOK
Crypto.com Opp til $2000 USD
Binance.com Opp til $500 USD

For å motta en henvisningsbonus i form av Bitcoin, andre kryptovalutaer eller kontanter, må du oppfylle vilkårene og betingelsene som er beskrevet på kryptovalutabørsens nettside.

Firi verdekode

Firi.com (tidligere MiraiEx) er i dag den største norske kryptobørsen og deres rekrutteringsprogram har garantert spilt en stor rolle i dette resultatet. Firi er ikke bare i det norske kryptomarkedet, også Bitnord, som er en ren norsk kryptobørs, har den siste tiden slått godt an.

For å motta gratis kryptovaluta på Firi må du rekrutteres av en annen person, hvis du registrerer deg på plattformen uten vervekode eller utenfor en vervelenke vil du ikke motta velkomstbonusen.

Når du blir rekruttert av en annen person vil du først få en kontantutbetaling etter å ha bekreftet din nye Firi-konto, og deretter vil du ha muligheten til å tjene en bonus ved å handle på plattformen. Firi gir opptil 200 kroner i gratis kryptovaluta og bonus til de som verves. Engangsbetalingen som gis ved opprettelse betales i Bitcoin (BTC) som kan selges/byttes til NOK umiddelbart.

Bitnord vervekode

Bitnord er et norsk teknologiselskap med fokus på kryptovaluta og blokkjedeteknologi. Handel av kryptovaluta for det norske folk er kjerneproduktet, men på sikt ønsker Bitnord å utvide til andre relevante tjenester, produkter og land.

Coinbase vervekode

Coinbase er en internasjonal handelsbørs innen krypto som har et enormt utvalg av ulike kryptovalutaer på plattformen deres. Som ny kunde hos Coinbase kan du få DKK 87,50 gratis å handle for når du registrerer deg via en henvisningslenke eller med en henvisningskode.

Crypto.com vervekode

Crypto.com er enda en internasjonal kryptobørs med et enormt utvalg av forskjellige kryptovalutaer du kan investere i på deres plattform. Som ny bruker av Crypto.com kan du få opptil $2000 USD i bonus, men dette må tjenes ved å følge instruksjonene beskrevet av dem.

Ofte stilte spørsmål

Hva er vervebonus?2022-02-09T08:58:23+01:00

En vervebonus er en bonus som tilbyr nye personer som registrerer seg for en plattform. Konseptet brukes flittig av bedrifter som ønsker nye kunder til sin plattform. Rekruttering kalles også affiliate marketing og er en velkjent markedsføringsmetode for næringslivet og en smart måte for influencere og bloggere å tjene penger på nett.

Go to Top