Vår erfaringer med Bitnord: Få krypto bonus med vervekode

Vår erfaringer med Bitnord: Få krypto bonus med vervekode

Udgivet 07/02/22 af Steffen Fonvig

Bitnord er et norsk teknologiselskap med fokus på kryptovaluta og blokkjedeteknologi. Handel av kryptovaluta for det norske folk er kjerneproduktet, men på sikt ønsker Bitnord å utvide til andre relevante tjenester, produkter og land.

Bitnord sin visjon er å tilby de beste tjenestene for kjøp og salg av kryptovaluta og andre relevante tjenester og produkter. Bitnord har også sterkt fokus på sikkerhet, personvern, brukervennlighet og gode løsninger.

Bitnord AS er grunnlagt av tre Norske kryptoentusiaster, Øyvind Garder (daglig leder), Peder Gärtner (styreleder) og Andreas Ringstad (sjefutvikler).

Få 100 NOK gratis hos Bitnord

Har du ikke konto hos Bitnord kan du bare registrere deg med en vervelenk og motta 100 kr i bonus helt gratis. For å motta bonusen må du registrere deg med en henvisningskode eller via en henvisningslenke som vår.

Registrer deg hos Bitnord med vår vervelenk og motta 100 kr. i vervebonus.

Hvis du registrerer deg for Bitnord uten vervekode eller henvisningslenke, vil du ikke motta den lukrative kryptobonusen.

Bitnord Vervekode

Bitnord vervekode og bonus

Bitnord har deres også rekrutteringsprogram også kalt affiliateprogram hvor du som Bitnord-kunde kan verve andre og motta en bonus. I tillegg til å motta en bonus vil de som registrerer seg med en vervekode eller gjennom en verveklenk også motta en bonus.

Les her hvilke bonuser du kan få fra Bitnord:

  • 50.00 NOK til den som verver en kunde som får etablert kundeforhold (bekreftet ID og KYC-skjema)
  • 50.00 NOK til den som verver en kunde som gjør sin første innbetaling
  • 100.00 NOK til den som blir vervet og får etablert kundeforhold (bekreftet ID og KYC-skjema)

Tilmeld deg Bitnord med vår vervekode her og motta 100 kr. i vervebonus.

Kopier vervekoden vår her:

Copy to Clipboard

Hvis du velger å bruke vervelenken, vil vervekoden legges til automatisk. Du kan også manuelt gå inn på Bitnord.no og oppgi vår henvisningskode under registreringen for å motta henvisningsbonusen.

Andre verveprogrammer og bonusser

Rekrutteringsprogrammer er ikke noe nytt i kryptovaluta-verdenen, mange andre plattformer som Firi og Crypto.com har også et rekrutteringsprogram hvor både rekruttereren og den som registrerer seg med en rekrutteringskode får en bonus.

Kryptobørs Vervebonus
Firi.com 40 kr. + 160 NOK
Bitnord.no 100 NOK
Coinbase.com 87 NOK
Crypto.com Opp til $2000 USD
Binance.com Opp til $500 USD

Hva er Bitnord?

Bitnord en norsk kryptobørs og den første kryptobørs i Norge som introduserte sin egen stabelcoin som de kaller Stable NOK. Stable NOK er en såkalt stablecoin utviklet og laget av Bitnord. Stable NOK har tilsvarende verdi som Norske kroner, slik at en (1) Stable NOK er tilsvarende en (1) Norsk krone.

Ved inn- og utbetaling av Norske kroner med bankoverføring blir midlene automatisk vekslet til og fra Stable NOK og Norske kroner med en fastsatt pris på 1kr. Med andre ord kjøper du Stable NOK ved innbetaling av Norske kroner, selger Stable NOK ved utbetaling til Norske kroner og det er Stable NOK du har tilgjengelig og kan handle med på plattformen.

Starten på Bitnord

Bitnord er utviklet av de tre gründere og kryptoentusiaster Øyvind Garder, Peder Gärtner og Andreas Ringstad i slutten av 2017 og har virkelig hatt sin suksess i slutten av 2021 og begynnelsen av 2022.

Hva kan du handle på Bitnord?

  • Bitcoin BTC
  • Ethereum ETH
  • Litecoin LTC Valuta
  • ChainLink LINK
  • USD Coin USDC Valuta

Bitnord OTC avtale

Du kan opprette en OTC-avtale med oss, hvor vi vil kjøpe eller selge det du ønsker gjennom våre kanaler. Da er det Bitnord AS som står for å kjøpe eller selge det du ønsker, til best mulig pris, eller etter avtale. For å opprette OTC-avtale må du ha en brukerkonto på plattformen og ha etablert kundeforholdet.

Er Bitnord trygt eller svindel?

Kryptovalutamarkedet er skummelt, da konseptet med kryptovaluta er at det ikke kan spores. Dette betyr også at det alltid er en viss skepsis til nye handelsplattformer innenfor kryptovaluta og Bitnord er intet unntak.

Vår erfaringer med Bitnord

Bitnord er en relativt ny krypto-handelsplattform og derfor er våre erfaringer med denne kryptobørsen også like korte, men vi har prøvd litt av hvert på plattformen og må si at alt i alt er plattformen deres veldig bra og enkel å finne ut.

Den eneste ulempen med den nye handelsplattformen Bitnord er den samme som vi ser med de andre nye kryptobørsene som Firi og det er at utvalget av valutaene som kan handles på plattformen er svært begrenset sammenlignet med andre plattformer som Crypto. com og eToro.

Bitnords tilbud til nye kunder hvor du kan 100 kr gratis er et lukrativt og nesten uimotståelig tilbud som nesten er for dumt å si nei til, vi anbefaler derfor at enten du vil bruke plattformen eller ikke, at du melder deg på Bitnord med en henvisningskode og få din gratis velkomstbonus som ny bruker. Deretter kan du ganske enkelt overføre bonusen din til en annen plattform som Firi eller hvor du for tiden handler med kryptovaluta.

Artikkelen er utarbeidet i samarbeid med Fitfact.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva er vervebonus?2022-02-09T08:58:23+01:00

En vervebonus er en bonus som tilbyr nye personer som registrerer seg for en plattform. Konseptet brukes flittig av bedrifter som ønsker nye kunder til sin plattform. Rekruttering kalles også affiliate marketing og er en velkjent markedsføringsmetode for næringslivet og en smart måte for influencere og bloggere å tjene penger på nett.

Er Bitnord svindel?2022-02-08T08:19:04+01:00

Nei, Bitnord er ikke svindel, det er en 100 % legitim kryptovalutabørs registrert hos det danske finanstilsynet i Norge og har tillatelse til å drive vekslings- og oppbevaringstjenester for virtuell valuta. Mange kan være skeptiske til nye ting, inkludert kryptobørser, men til tross for at Bitnord er en relativt ny investerings- og handelsplattform, er det ingen svindel.

Er Bitnord registrert hos Finanstilsynet?2022-02-08T08:10:24+01:00

Ja, kryptobørsen og selskapet Bitnord AS er registrert hos Finanstilsynet og har tillatelse til å drive vekslings- og oppbevaringstjenester for virtuell valuta. Offentlig registrering i Finanstilsynets virksomhetsregister finner du her: https://www.finanstilsynet.no/virksomhetsregisteret/detail/?id=211120.

Hva er Stable NOK coin?2022-02-08T08:05:40+01:00

Stable NOK (NOK) er en såkalt stablecoin laget av Bitnord. Stable NOK har tilsvarende verdi som Norske kroner, slik at en (1) Stable NOK er tilsvarende en (1) Norsk krone.

Underliggende er Stable NOK en ERC20-token (smartkontrakt) som lever på Ethereum-blokkjeden. Kontraktadressen er som følger: 0x99d19c99e279dca8e5febc8a19bb4ac170d8fa24.

Ved inn- og utbetaling av Norske kroner med bankoverføring blir midlene automatisk vekslet til og fra Stable NOK og Norske kroner med en fastsatt pris på 1kr. Med andre ord kjøper du Stable NOK ved innbetaling av Norske kroner, selger Stable NOK ved utbetaling til Norske kroner og det er Stable NOK du har tilgjengelig og kan handle med på plattformen.

Eksempelvis hvis du innbetaler (overfører) 1000 Norske kroner vil disse bli vekslet til 1000 Stable NOK og tilgjengeliggjort på plattformen for handel. Du kan også utbetale de samme 1000 Stable NOK til 1000 Norske kroner ved å utføre en Stable NOK bankoverføring-utbetaling.

Hva er Bitnord?2022-02-07T19:30:03+01:00

Bitnord er en ny norsk kryptobørs

 

Go to Top