Seriegründer Elon Musk er ikke bare kjent for sine to siste store selskaper, Tesla og SpaceX, han er også kjent for sine mange rare og til tider morsomme Tweets på sosiale medier, Twitter.

Tidligere i år gjorde han stort oppstyr og rystet kryptovalutamarkedet, ved å annonsere at han vil begynne å akseptere Bitcoin som betalingsmiddel, for de som ønsket å kjøpe en ny elbil fra Tesla. Han gikk imidlertid raskt tilbake på denne uttalelsen, noe som førte til at kryptovalutakursen på Bitcoin falt igjen.

Nå er Elon Musik ute og ryster markedet igjen og denne gangen er det DogeCoin som skyter opp. I skrivende stund har prisen på DogeCoin steget med mer enn +35 % og stiger fortsatt.

Ønsker du å investere i kryptovalutaen DogeCoin kan du enkelt og greit opprette en konto hos Binance – her kan du handle de mest populære kryptovalutaene, inkludert DogeCoin.

Investere penger med
#1 eToro (aksjer)
#2 Firi (krypto)
#3 Nordnet (aksjer, fond mm.)

Se Tweet’en her:

DogeCoin +0,45 (31,51 %) i dag

Dette er absolutt ikke første gang Elon Musk har rystet kryptovalutamarkedet og prisene. DogeCoin er en av kryptovalutaene som Elon Musk har tvitret mest om og med siste kunngjøring fra Elon Musk kan det nesten forventes at prisen på DogeCoin vil skyte til topps.

Kryptovalutamarkedet er uforutsigbart og når folk med innflytelse twitrer om enkelte mynter kan det lett påvirke prisen og valutakursen på den enkelte digitale valutaen, det er dette vi ser nå, etter Elon Musks Tweet.

Nyttige lenker: