Kameo tilbyr en unik mulighet for både privatpersoner og virksomheter til å investere i eiendomsprosjekter i Skandinavia. Siden oppstarten i 2014 har Kameo fått tillatelse som betalingsforetak fra Finanstilsynet i Danmark, og i dag opererer de også i Sverige og Norge. I 2019 ble investeringsbanken ABG Sundal Collier Kameos største eier.

På Kameos plattform kan du som privatperson eller virksomhet låne ut penger til eiendomsutviklere, og motta månedlige renter som avkastning. På denne måten kan du bidra til å gjennomføre spennende eiendomsprosjekter, samtidig som du får mulighet til å tjene penger på investeringen din. For eiendomsutviklere gir Kameos plattform en unik mulighet for å få den nødvendige finansieringen for å realisere prosjekter og utvikle virksomheten sin.

Med Kameo kan du enkelt, rettferdig og fleksibelt investere i eiendomsprosjekter i Skandinavia, med renter som passer for alle.

Investering med Kameo

Er du interessert i å investere i virksomhets- og eiendomslån med sikkerhet og høy forventet avkastning*? Kameo tilbyr deg muligheten til å gjøre nettopp det, samtidig som du bidrar til å skape vekst i Skandinavia.

Hos Kameo kan du investere i sikrede lån uten å måtte betale noen avgifter. Dette gir deg mulighet til å få en høy forventet avkastning* på investeringen din, mens du samtidig kan være trygg på at pengene dine er sikret.

Med Kameos tjenester kan du enkelt og trygt investere i virksomhets- og eiendomslån i Skandinavia, og bidra til å skape vekst i regionen.

*Forventet avkastning er ikke en garanti for faktisk avkastning. Investeringer innebærer alltid en risiko for tap.

En smart måte å investere på

Kameo tilbyr en enkel løsning for å knytte investorer med virksomheter som trenger kapital gjennom sin digitale plattform. Som investor har du muligheten til å bidra til vekst og skaping av arbeidsplasser, samtidig som du kan forvente en avkastning på 5-15%.

Det er viktig å være klar over at investeringer innebærer en risiko for tap. Det er derfor anbefalt å spre risikoen ved å investere i flere virksomhets- og eiendomslån, og å ha en diversifisert investeringsportefølje som inkluderer andre, mindre risikable investeringer.

Bruk av Kameos plattform og tjenester er trygt. De følger de samme rutinene som andre banker når det kommer til ID-kontroll og hvitvasking for å sikre sikkerhet for brukerne.