BLOGGEN
Capitis:Hjem»Aksjer, Investering, Kryptovaluta, Sponset innhold, Tjene penger»Øk inntekten din: De +5 beste måtene å tjene ekstra penger på i 2021

Øk inntekten din: De +5 beste måtene å tjene ekstra penger på i 2021

januar 12, 2021

tjene ekstra penger

Hvordan tjene ekstra penger og skape ekstra inntekt i 2021

[Sist oppdatert 17:37 lørdag 23.01.2021]

Året 2020 var tøft for alle, også økonomisk. Mange mennesker har mistet jobben eller er permittert og mistet lønn, så mange leter etter muligheter og måter å øke sin månedlige inntekt.

Hos Capitis er vi eksperter på penger og har derfor laget denne artikkelen som har som mål å hjelpe deg med å skape en ekstra inntekt hver eneste måned.

Metodene er enkle, og vi hjelper deg underveis, trinn for trinn.

Oversikt

Artikkelen inneholder +5 enkle og smarte måter du kan tjene penger på, enten ved siden av jobben din mens du er i permisjon eller også bare som en hobby ved siden av når du kjeder deg hjemme på sofaen.

Artikkelen er utformet som en guide som er enkel å forstå, så alle kan bli med her.

Innleggsmeny

Bli en del av YouGov-panelet. Din mening blir hørt og belønnet!

De +5 beste måtene å tjene ekstra penger

Det er hundrevis om ikke tusenvis av måter å tjene ekstra penger på. Noen er bedre enn andre, mens andre er avhengige av din kunnskap og ferdigheter.

Vi har prøvd å finne de +7 beste måtene å tjene ekstra penger sammen med arbeid. Vårt tilbud på de 7 beste måtene ser slik ut, og du kan lese mer om disse lenger ned i artikkelen.

  1. Spørreundersøkelser
  2. Crowdlending
  3. Affiliate markedsføring
  4. Crowdlending
  5. Aksjer

1. Spørreundersøkelser

Den første og sikkert enkleste måten å tjener ekstra penger på er spørreundersøkelser på nett. Dette er betalte undersøkelser som virksomheter legger ut til brukerpaneler som de ønsker svar på.

Du kan registrere deg som bruker gratis med ett eller flere av følgende brukerpaneler og komme i gang med betalte undersøkelser på nett i dag:

Registrering tar vanligvis mindre enn to minutter, og du er i gang. Vår favoritt er uten tvil YouGov og Norstat, som begge er brukerpaneler som gir fordeler for deg som bruker av plattformen deres.

Kom i gang

2. Affiliate marketing

En annen måte å tjene ekstra penger på, men som krever litt mer er affiliate marketing eller affiliate markedsføring som det heter på norsk.

Kom i gang

3. Kryptovaluta

Den tredje måten du kan tjene ekstra penger på krever at du har kapital, og dette er selvfølgelig kryptovaluta.

Kryptovaluta har eksistert siden 2008/2009 da Bitcoin kom fram, da det var vanskelig å handle med den da ikke så populære virtuelle valutaen. I dag er samtalen annerledes, Bitcoin har overskredet en verdi på +300.000 NOK i januar 2021, og det har blitt mye lettere å kjøpe og selge kryptovaluta i Norge.

Hos MiraiEx kan du opprette en konto på mindre enn 2 minutter med VIPPS-kontoen din og bekrefte den med BankID, det blir ikke enklere. Hvis du velger å opprette en konto hos MiraiEx, kan du bruke lenken vår og få en bonus på opptil 200 DKK.

Husk at kjøp og salg av av kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Minimum 18 år.

Kom i gang

4. Crowdlending

Crowdlending er en dugnadsbasert låneplattform som går ut på at i steden for å gå i banken for å ta opp et lån, kan man samle sammen penger fra en rekke smålån fra enkeltpersoner eller aksjeselskaper som ønsker å investere i prosjektet ditt.

Det er mange fordeler med denne type lån. Det er ofte en raskere måte å hente inn kapital på, samtidig som det kanskje er enklere å få denne type lån sammenlignet med å få lån i banken.

For utlåner kan dette ses på som en investeringsmulighet. Hvis du finner ett prosjekt du liker, eller har tro på, kan du velge å støtte det ved å gi ett lån. Dette får man tilbakebetalt med renter og rentesatsen blir ofte valgt i forhold til risikoen ved prosjektet.

I Norge kan man maks låne ut 1 million gjennom Crowdlending per år. Dette er en Norsk begrensning som forsøkes omgjort av EU. Dette vil i så fall kunne øke konkurransen med bankene.

Kameo er Norges første og kanskje største aktør innen Crowdfunding. Kameo ble startet i 2016 og opererer i Norge, Sverige og Danmark.

Husk at historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Enhver investering er forbundet med risiko, og hele eller deler av investerte beløp kan gå tapt. Vi anbefaler at du alltid sprer risikoen ved å investere i flere bedrifts- og eiendomslån, og at du har en total investeringsportefølje som inkluderer andre og mindre risikable investeringer.

Kom i gang

5. Aksjer

Vet du om en smart måte å få ekstra inntekt på?

Her på Capitis.no er vi interessert i å hjelpe andre økonomisk og derfor har vi et åpent debattforum for alle interesserte finanser og penger, her kan du dele gode råd, erfaringer eller til og med finne inspirasjon til hvordan du kan tjene ekstra penger.

Den enkleste måten å tjene ekstra penger på (uten kapital)

tekst

tekst

Den enkleste måten å tjene ekstra penger på (med kapital)

tekst

tekst

Den beste måten å tjene ekstra penger på

Det er vanskelig å si hvilken som er den beste måten å tjene ekstra penger på, da det avhenger av om du har kapital eller ikke, samt hvor risikovillig du er. Det er utallige måter å tjene ekstra penger på. I denne artikkelen har vi nettopp vist metodene som vi selv bruker og anbefaler andre å bruke.

Skap dine egne inntekter og arbeid hjemmefra

Det beste med disse pengemakingsmetodene er at du kan gjøre alt hjemmefra, du trenger ikke en gang å stå opp fra sofaen for å komme i gang.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan tjene ekstra penger?2020-11-11T15:23:47+01:00

abc

abc

abc

Konklusjon

Steffen Fonvig

Som du sikkert har lest og forstått, avhenger det mye av dine kvalifikasjoner, kunnskap og ikke minst det faktum om du allerede har kapital tilgjengelig som du kan bruke til å øke pengene dine. Derfor en todelt konklusjon med hensyn til om du har kapital eller ikke.

Kilder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt via e-post

Takk for meldingen din. Den er sendt.
Det oppsto en feil da du skulle sende meldingen din. Prøv igjen senere.

Den økonomiske debatten

Bli med i debatten

Bli med på debatten på Facebook i vår helt egen Facebook-gruppe og få innspill og gode råd fra andre pengeeksperter.

Gå til Facebook
Go to Top