Få tilbud på billig strøm fra flere strømselskaper (gratis)
Få tilbud på billig strøm fra flere strømselskaper (gratis)
Capitis:Hjem»Aksjer, Investere penger, Kryptovaluta, Sponset innhold, Tjene penger»Hvordan tjene ekstra penger i måneden hjemmefra

Hvordan tjene ekstra penger i måneden hjemmefra

Hvordan tjene ekstra penger i måneden hjemmefra

juli 13, 2021

tjene ekstra penger

Lær hvordan du kan tjene ekstra penger i hverdagen ved å jobbe hjemmefra uten kunnskap, erfaring eller utdanning.

Året 2020 var tøft for alle, også økonomisk. Mange mennesker har mistet jobben eller er permittert og mistet lønn, så mange leter etter muligheter og måter å øke sin månedlige inntekt.

Hos Capitis er vi eksperter på penger og har derfor laget denne artikkelen som har som mål å hjelpe deg med å skape en ekstra inntekt hver eneste måned. Metodene er enkle, og vi hjelper deg underveis, trinn for trinn.

De +5 beste måtene å tjene ekstra penger hjemmefra

Det er hundrevis om ikke tusenvis av måter å tjene ekstra penger på. Noen er bedre enn andre, mens andre er avhengige av din kunnskap og ferdigheter.

I guiden her kan du finne vårt bud på de 5 beste måtene å skape ekstra inntekt på.

  1. Tjen penger på undersøkelser
  2. Tjen penger på affiliate marketing
  3. Tjen penger på kryptovaluta
  4. Tjen penger på crowdlending
  5. Tjen penger på aksjer

1. Tjen penger på undersøkelser (ingen kapital nødvendig)

Den første metoden på hvordan du kan tjene ekstra penger er ved å besvare undersøkelser på nett. Metoden krever hverken kapital, kunnskap eller erfaring med dette eller lignende. Det er altså en supersimpel måte for deg å få en ekstra inntekt hver måned.

Hvordan tjene penger på undersøkelser?

For å komme i gang med betalte undersøkelser på nett skal du blott ha en e-post, det lureste for deg er å opprette en ny G-mail eller Outlook e-post adresse som du benytter til opprettelse hos de forskjellige panelene som tilbyr betalte undersøkelser, da du vil motta en del e-poster fra disse, hvilket kan være slitsomt å motta på sin primære e-post.

Herunder finner du de meningspanelene som tilbyr betalte undersøkelser på nett som jeg anbefaler og kan stå innafor.

Det er dog spesielt et undersøkelsespanel vi mener er best, hvilket er YouGov-panelet, her får du den høyeste utbetalingen per undersøkelse.

Registrering tar vanligvis mindre enn to minutter, og du er i gang. Vår favoritt er uten tvil YouGov, da de tilbyr den høyeste utbetaling på besvarelse av undersøkelser og du da kan tjene mest ved å bruke dem.

2. Tjen penger på affiliate marketing (ingen kapital nødvendig)

Den andre måten hvorpå du kan skape en ekstra inntekt på og en metode du faktisk også kan leve av, hvis du klarer å skalere det nok er affiliate marketing.

Affiliate marketing er en velkjent, lønnsom og attraktiv måte å skape passiv innkomst på. Det krever i utgangspunktet ikke kapital for å komme i gang, med mindre du velger å bygge opp et nettsted eller en blogg og jobbe med affiliate marketing den vei, hvilket er den metode jeg anbefaler, med mindre du har et stort følger antall på sosiale medier.

Hvordan tjene penger på affiliate marketing?

For å tjene penger med affiliate marketing må du ha en plattform å dele innhold og affiliate-lenk på. Dette kan da være en profil, gruppe eller side på Facebook, en profil på Instagram eller dit eget nettsted eller blogg.

Når du har dette på plass, da oppretter du en bruker hos et affiliate nettverk som eksempelvis Partner-ads som er et av de nettverkene vi også samarbeider med og finner en kampanje (annonsør) som du ønsker at reklamere for. Finner du ikke noen spennende kampanjer på Partner-ads kan du også prøve å opprette deg hos noen av de andre affiliate nettverkene som vi benytter:

Registrering er 100% gratis og du har derfor ikke noe å miste på å tilmelde deg flere affiliate nettverk.

Det er en sjanse for at du må bli godkjent for å reklamere for enkelte annonsører og da går du bare inn på den affiliate-kampanje du ønsker å reklamere for og trykker søk på programmet – etter noen timer eller dager vil du da bli godkjent og kan hente dit affiliate-lenk som du kan dele på din plattform og dermed tjene penger på affiliate marketing.

3. Tjen penger på kryptovaluta (kapital nødvendig)

Den tredje måten du kan tjene ekstra penger på krever også at du har kapital og det er en av de mere høyrisiko investerings- og inntjeningsmetodene som finnes, men det er også her hvor mange penge kan tjenes.

Kryptovaluta har eksistert siden 2008/2009 da Bitcoin kom fram, da det var vanskelig å handle med den da ikke så populære virtuelle valutaen. I dag er samtalen annerledes, Bitcoin har overskredet en verdi på +300.000 NOK i januar 2021, og det har blitt mye lettere å kjøpe og selge kryptovaluta i Norge.

Hvordan tjene penger på kryptovaluta?

For å tjene penger på kryptovaluta må du først investere i en eller flere av de digitale valutaer. Det innebærer selvfølgelig en risiko for at dit investere beløp går tapt når du investere i kryptovaluta, på samme måte som med aksjer og andre investeringsmuligheter. Du skal derfor ikke investere mere enn du har råd å tape.

På investeringsplattformen eToro kan du finne et utvalg av mere enn 18 forskjellige kryptovalutaer som du kan kjøpe, selge og investere i helt enkelt. eToro er også den plattformen vi bruker til å investere i kryptovaluta i.

Et annet sted du kan investere i kryptovaluta er MiraiEx som er en relativ ny, men norsk kryptobørs. På MiraiEx er utvalget dog begrenset, men når du oppretter deg som ny bruker og verifisere din bruker vil du få utbetalt 40 NOK i Bitcoin og kan derfor handle og investere i kryptovaluta helt gratis uten innskudd, du må dog bruke verve-lenken vår for å få dette tilbudet.

Husk at kjøp og salg av av kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Minimum 18 år.

4. Tjen penger på crowdlending (kapital nødvendig)

Crowdlending er en dugnadsbasert låneplattform som går ut på at istedenfor å gå i banken for å ta opp et lån, kan man samle sammen penger fra en rekke smålån fra enkeltpersoner eller aksjeselskaper som ønsker å investere i prosjektet ditt.

Det er mange fordeler med denne type lån. Det er ofte en raskere måte å hente inn kapital på, samtidig som det kanskje er enklere å få denne type lån sammenlignet med å få lån i banken.

For utlåner kan dette ses på som en investeringsmulighet. Hvis du finner ett prosjekt du liker, eller har tro på, kan du velge å støtte det ved å gi ett lån. Dette får man tilbakebetalt med renter og rentesatsen blir ofte valgt i forhold til risikoen ved prosjektet.

I Norge kan man maks låne ut 1 million gjennom Crowdlending per år. Dette er en Norsk begrensning som forsøkes omgjort av EU. Dette vil i så fall kunne øke konkurransen med bankene.

Hvordan tjener penger på crowdlending?

Kameo er Norges første og kanskje største aktør innen Crowdfunding. Kameo ble startet i 2016 og opererer i Norge, Sverige og Danmark.

Opprett investeringskonto hos Kameo

Husk at historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Enhver investering er forbundet med risiko, og hele eller deler av investerte beløp kan gå tapt. Vi anbefaler at du alltid sprer risikoen ved å investere i flere bedrifts- og eiendomslån, og at du har en total investeringsportefølje som inkluderer andre og mindre risikable investeringer.

5. Tjen penger på aksjer (kapital nødvendig)

Aksjer er andeler i en bedrift som du kjøper. Denne investeringsmetoden er ganske populær og har eksistert i riktig mange år. Aksjemarkedet kan være veldig opp og ned, så jeg vil igjen si at det er viktig man ikke investere flere penger enn man har råd å miste, da det alltid er en risiko for å tape det investerende beløp.

Hvordan tjene penger på aksjer?

På samme måte som med kryptovaluta og crowdlending, da må du finne en investeringsplattform hvor du kan kjøpe, selge og investere i aksjer på. Her vil jeg igjen anbefale eToro som er en av verdens førende investeringsplattformene innenfor aksjer og kryptovaluta. Fordelen med eToro er da også at du får mulighet for å investere i flere ting i en og samme plattform.

Når du har opprettet og verifisert din konto hos eToro vil du få mulighet for å investere i aksjer, verdipapirer, kryptovaluta og meget mere.

Vet du om en smart måte å få ekstra inntekt på?

Her på Capitis.no er vi interessert i å hjelpe andre økonomisk og derfor har vi et åpent debattforum for alle interesserte finanser og penger, her kan du dele gode råd, erfaringer eller til og med finne inspirasjon til hvordan du kan tjene ekstra penger.

Det er 100% gratis å bli og være medlem av Den Økonomiske Debatten på Facebook og så lenge du opprettholder en god tone samt følger våre regler beskrevet i Facebook-gruppen, skal du være velkommen.

Den beste måten å skape ekstra inntekt (uten kapital)

Det er ikke alle som har ekstra penger å kaste i investeringsmuligheter som aksjer, kryptovaluta eller crowdlending og derfor har vi oss medtatt inntjeningsmuligheter som ikke krever at du har kapital eller som krever veldig liten startkapital for å komme i gang.

Den beste måten å tjene ekstra penger på som ikke krever kapital er affiliate marketing, dette er dog en metode som krever du setter deg inn i hvordan det fungere samt skaper eller utnytter en eksisterende plattform som eksempelvis en profil på de sosiale medier eller et nettsted eller en blogg.

Det er dog en fantastisk måte å tjene skape seg en ekstra inntekt på hver måned og hvis du klarer å skalere det, da kan du faktisk nå inntjeningshøyder som er såpass at du kan leve av din passive innkomst fra affiliate marketing.

Hvis du ikke gidder å sette deg inn i affiliate marketing eller du ikke har så store ambisjoner, men blott ønsker en lett måte å tjene litt ekstra penger på, da vil jeg anbefale deg å besvare betalte undersøkelser på nett.

Den beste måten å skapt ekstra inntekt (med kapital)

Man sier alltid at det er enklere å tjene flere penger når man allerede har penger og det utsagn er ganske sant. Penger åpner muligheter og det gjør at du har flere måter å tjene ekstra penger på.

Den beste måten å tjene ekstra penger på som krever kapital er investering. Nå må det da sies, at investering er et bredt emne, men det avhenger av hvor mye penger du har, i forhold til hva som er best å investere i og ikke minst tryggest. Har du eksempelvis penger nok til å kjøpe en bolig i Oslo, da er det mest sannsynlig mere trygt enn å investere et såpass stort beløp i aksjer eller kryptovaluta.

Har du derimot ikke så mye penger, da er investering i aksjer, kryptovaluta og crowdlending de beste måtene å skape seg ekstra inntekt på.

Hvordan tjene ekstra penger?2021-07-14T13:28:15+02:00

Det finnes mange måter å tjene ekstra penger på, avhengig av dine ambisjoner og din økonomi finnes det et bredt utvalg av måter du kan gjøre det på.

De beste måtene for deg som ikke har kapital å investere, men ønsker å tjene litt ekstra er affiliate marketing eller betalte undersøkelser på nett.

Har du derimot kapital, da er investering i aksjer, kryptovaluta og crowdlending de beste måtene å skape ekstra inntekt på.

Konklusjon

Som du sikkert har lest og forstått, avhenger det mye av dine kvalifikasjoner, kunnskap og ikke minst det faktum om du allerede har kapital tilgjengelig som du kan bruke til å øke pengene dine. Derfor en todelt konklusjon med hensyn til om du har kapital eller ikke.

Go to Top