BLOGGEN
Capitis:Hjem»Sponset innhold, Tjene penger»Slik kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser på nett

Slik kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser på nett

januar 10, 2021

Slik kan du tjene penger på spørreundersøkelser på nett i Norge

Hvordan tjene penger på betalte spørreundersøkelser på nett?

[Sist oppdatert 13:50 lørdag 23.01.2021]

Hvis du drømmer om å tjene litt ekstra penger og få en liten gave eller ekstra utbetaling hver måned, kan betalte undersøkelser være noe for deg. Du kan komme i gang enkelt og lett, og det krever ingen kapital eller innskudd.

Oversikt

I denne artikkelen og guiden kan du finne svaret på om du kan i tillegg til hvordan du får betalt for å svare på spørreundersøkelser på nettet og hvor mye du kan tjene på dette.

Vi hjelper deg også i gang med vår enkle trinnvise guide, der vi følger deg hele veien, fra start til slutt, slik at du kan komme i gang med de mest kjente og lønnsomme meningspanelene som tilbyr betalte undersøkelser online.

Innleggsmeny

Bli en del av YouGov-panelet. Din mening blir hørt og belønnet!

Her kan du få betalt for at svare på spørreundersøkelser

Det høres nesten for bra ut til å være sant, men ja, du kan faktisk få betalt for å svare på spørreundersøkelser på nett. Fenomenet betalte undersøkelser er en kjent metode for bedrifter å gjøre markedsundersøkelser på og de betaler derfor vanlige mennesker penger for å svare på disse, slik at bedrifter kan utvikle produkter og selskaper basert på disse svarene.

Vi har funnet det 4 beste brukerpanelet der du kan registrere deg gratis og komme i gang med å tjene penger på betalte undersøkelser online nedenfor. Registrering er gratis, og du er i gang på mindre enn 2 minutter.

Norstat

Norstatpanel

Vi har også utarbeidet en anmeldelse av Norstatpanel der vi deler våre erfaringer med meningspanelet.

Kom i gang

YouGov

Kom i gang

Meningstorget

Meningstorget

Vi har også utarbeidet en anmeldelse av Meningstorget der vi deler våre erfaringer med meningspanelet.

Kom i gang

I-say

Kom i gang

Best betalte undersøkelser på nett

De best betalte undersøkelsene og belønningene finner du på YouGov og Norstat brukerpanelet. Disse to brukerpanelene er ekstremt gode til valg og belønning for brukerne og har et fordelaktig bonus- og ansiennitetsprogram som gjør det mer lukrativt å bruke dem enn andre.

De fleste som jobber med å svare på spørreundersøkelser på nettet, skaper imidlertid en bruker med alle de forskjellige brukerpanelene for å få et stort utvalg og så mange belønninger og penger som mulig på dette.

Hvordan tjene mest mulig på onlineundersøkelser?

A

Ofte stilte spørsmål

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser?2020-11-12T12:26:38+01:00

Ja, du kan enkelt tjene penger på å svare på spørreundersøkelser. Det er enkelt og lett å komme i gang, som vanligvis tar mindre enn 2 minutter, alt du trenger å gjøre er å registrere deg med et brukerpanel som Meningstorget eller YouGov, og du vil automatisk få tilordnede spørreundersøkelser du kan svare mot en eller annen form for betaling.

Hvordan tjene penger på online spørreundersøkelser?2020-11-12T12:23:01+01:00

For å tjene penger på undersøkelser, opprett en bruker med et brukerpanel som tilbyr spørreundersøkelser. Når du har registrert deg som bruker med ett eller flere brukerpaneler, vil du automatisk få tildelt relevante spørreundersøkelser som du kan svare mot et gebyr i form av premier, kontanter eller gavekort.

Hvor mye penger kan du tjene på spørreundersøkelser?2020-11-30T13:04:37+01:00

Antall spørreundersøkelser du kan få per måned fra hvert brukerpanel du oppretter med er imidlertid begrenset, og det kan derfor være fordelaktig å registrere deg med flere forskjellige brukerpaneler, slik at du maksimerer antall spørreundersøkelser du kan svare på og dermed tjener mest penger på dette. .

Hva er et meningspanel?

tekst

Hvor mye penger kan du tjene på betalte undersøkelser?

tekst

Konklusjon

Steffen Fonvig

Nettundersøkelser som blir belønnet av de mange forskjellige meningspanelene er etter min mening en enkel og god måte å tjene litt ekstra penger hver måned. Det er også lønnsomt for deg som ofte tar turen for 7-11 eller kanskje har litt shoppingavhengighet, da mange av meningspanelene tilbyr kuponger og gavekort til kjente butikker.

Kilder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt via e-post

Takk for meldingen din. Den er sendt.
Det oppsto en feil da du skulle sende meldingen din. Prøv igjen senere.

Den økonomiske debatten

Bli med i debatten

Bli med på debatten på Facebook i vår helt egen Facebook-gruppe og få innspill og gode råd fra andre pengeeksperter.

Gå til Facebook
Go to Top