Hvordan spare mest mulig penger i 2021

Oversikt

I denne artikkelen kan du finne 10+ smarte sparetips og lære hvordan du kan spare så mye penger som mulig, både på faste utgifter og alle de uforutsigbare tingene som impulskjøp.

Denne guiden er en vi følger selv og er et av hovedtemaene vi fokuserer på her på Capitis. Vi elsker penger og hater derfor å se det bortkastet unødvendig.

Innleggsmeny

Boligsparing for ungdom

+10 smarte måter å spare penger

Herunder kan du finde

  1. Sett opp budsjett og følg det
  2. Minimer dine faste utgifter
  3. Opprett en BSU-konto, sparekonto eller fondssparring
  4. Spare penger på hverdagsutgifter
  5. Spare penger med app
  6. Betal av lån og kredittkort.

Hvis du leser videre i artikkelen, kan du se våre grundige forklaringer på hvordan du kan spare penger med disse effektive metodene.

1. Sett opp budsjett og følg det

Det er ikke vanskelig å sette opp et budsjett, men det kan være vanskelig å følge det.

Et fornuftig budsjett

2. Minimer dine faste utgifter

Vi har alle faste udgifter, nogle er fastlåste og kan ikke justeres ned uden større indgreb, mens andre faktisk kan løses ganske enkelt.

Bredbånd

  • Få pristilbud på bredbånd

Forsikringer

Mobilabonnement

Strøm

  • Få pristilbud på strøm

3. Opprett en BSU-konto, sparekonto eller fondssparring

Hvis du er under 34 år og ikke har opprettet en BSU-sparekonto, er det på tide å gjøre det. En BSU-konto er snarveien din til å kjøpe et hjem, og det er også den beste renten på markedet du kan få. Kort sagt, du kan spare opp 27.500 kr i året på en BSU-konto og få hele xxx%

Sparekonto

Hvis du allerede har en BSU-sparekonto eller er over aldersgrensen, kan du alternativt opprette en vanlig sparekonto i stedet.

Fondssparring

Et tredje alternativ og alternativ til sparring av overskuddskapital kan være fondssparring.


Når du flytter pengene fra forbrukerkontoen din til en sparekonto, vil det se ut som om du har mindre penger tilgjengelig, og det vil være lettere å følge et stramt budsjett, i motsetning til om du hadde mye penger på forbrukerkontoen din.

4. Spare penger på hverdagsutgifter

Impulskjøp og turer forbi bensinstasjonen er ofte det som spiser budsjettet

5. Spare penger med app

På samme måte som et budsjett kan hjelpe deg med å få oversikt over utgiftene dine og hva du bruker penger på, kan en app til smarttelefonen din være nyttig for deg som vil spare penger.

App Store og Google Play er fylt med effektive lagringsapper som kan hjelpe deg med personlig økonomi og få større besparelser i hverdagen, det er et hav av forskjellige typer apper som alle passer til ethvert formål, blant de mest populære er:

6. Betal av lån og kredittkort.

Lån og kredittkort er absolutt ikke gratis, faktisk er det ganske dyrt å låne penger og betale seg på disse. Derfor er et av de beste besparelsestipsene faktisk å få disse ut av verden ved å betale dem.

Et typisk forbrukslån eller kredittkort på 30 000 kroner koster

Kilder