Tjen penger på undersøkelser

Capitis:Hjem»Penger»Tjen penger på undersøkelser

Tjen penger på undersøkelser

Capitis:Hjem»Penger»Tjen penger på undersøkelser
Tjen penger på undersøkelser2022-01-06T15:15:38+01:00

Vil du tjene litt ekstra hver måned? Da kan du prøve krefter med betalte spørreundersøkelser, det krever hverken kunnskap eller erfaring.

Betalte nett undersøkelser og spørreundersøkelser har lenge vært en kjent måte å tjene penger på. Årsaken til denne metoden eksistere dagen i dag er nok det faktum at det er en inntjeningsmetode som hverken krever kunnskap, erfaring eller utdanning – samt den kan gjøres hjemmefra i trygge og rolige omgivelser mens du koser deg på sofaen eller når du kjøre med kollektivt på vei til og fra arbeide, det er med andre ord en veldig simpel og tilpasningsdyktig metode å tjene penger på.

Rask oversikt over steder du kan tjene penger på betalte spørreskjemaer:

Personlig har jeg prøvd krefter med flere forskjellige meningspaneler og jeg anbefaler YouGov og Meningstorget som de absolutt beste steder å finne og tjene penger på betalte undersøkelser, da de har den høyeste betaling og de beste plattformene å navigere rundt i.

Meningstorget

Tjen penger på spørreundersøkelser

Bli belønnet med kontantbetalinger til PayPal eller bytt inn dine opptjente poeng mot deilige gavekort, ved å svare på spørreundersøkelser på nettet.

Besøk nettsiden

Hvorfor svare på spørreundersøkelser?

Hvorfor svare på spørreundersøkelser?

Betalte spørreundersøkelser er en av de enkleste, raskeste og mest allsidige måtene å tjene penger på. Les her hvor og hvordan du kommer i gang.

Beste betalte spørreundersøkelser

Ønsker du å komme i gang med å tjene penger på betalte undersøkelser på nett, da vil vi anbefale deg å tilmelde deg følgende undersøkelsespaneler:

Best betalte spørreundersøkelser

YouGov

Bli en del av YouGov-panelet. Din mening blir hørt og belønnet!

Hos YouGov kan du besvare betalte undersøkelser og få den høyeste pris per undersøkelse av alle stedene du kan besvare undersøkelser online. Jeg vil dog uansett anbefale deg å opprette en bruker hos mere én et panel, da du mest sannsynlig vil gå tom for undersøkelser etter hvert, dersom du bare et registrert hos et panel.

YouGov er det beste forbrukerpanel å svare på undersøkelser for å motta betaling, de har nemlig den høyeste utbetalingen og de beste vilkårene.

Besøk nettside
Nest best betalte spørreundersøkelser

Meningstorget

Si din mening. Bli belønnet.

Besøk nettside
Tredje best betalte spørreundersøkelser

Norstatpanel

Svar på undersøkelser og få belønning for det

Besøk nettside

MonoSuveys

Tjene penger eller et gavekort ved å svare på spørreundersøkelse

Besøk nettside

Toluna

Påvirk noen av verdens største merkevarer med Toluna!

Besøk nettside

Ofte stilte spørsmål

Er det trygt å tjene penger på undersøkelser2021-07-27T14:02:03+02:00

Det korte og riktige svar er jabetalte nett undersøkelser er en trygg og sikker måte å tjene litt ekstra penger på, det eneste du skal være oppmerk som er at du vil motta riktig mange e-poster fra panelene du tilmelder deg og det er derfor lurt å opprette en særskilt e-post adresse som du utelukkende benytter til betalte undersøkelser på nett.

Hva er aldersgrensen på betalte undersøkelser?2021-07-14T09:55:34+02:00

De fleste paneler har en aldersgrense på minimum 18 år, det fins dog enkelte paneler som tilbyr betalte undersøkelser til personer under denne aldersgrense.

 • Aldersgrensen hos I-Say er 14 år
 • Aldersgrensen hos YouGov er 16 år.

 

Er det mulig å tjene penger på spørreundersøkelser?2021-07-14T10:25:26+02:00

Ja, du kan enkelt tjene penger på å svare på spørreundersøkelser. Det er enkelt og lett å komme i gang, som vanligvis tar mindre enn 2 minutter, alt du trenger å gjøre er å registrere deg med et brukerpanel som Meningstorget eller YouGov, og du vil automatisk få tilordnede spørreundersøkelser du kan svare mot en eller annen form for betaling.

Hvordan tjene penger på online spørreundersøkelser?2021-07-14T10:25:24+02:00

For å tjene penger på undersøkelser, opprett en bruker med et brukerpanel som tilbyr spørreundersøkelser. Når du har registrert deg som bruker med ett eller flere brukerpaneler, vil du automatisk få tildelt relevante spørreundersøkelser som du kan svare mot et gebyr i form av premier, kontanter eller gavekort.

Hvor mye penger kan du tjene på spørreundersøkelser?2021-07-14T10:25:20+02:00

Antall spørreundersøkelser du kan få per måned fra hvert brukerpanel du oppretter med er imidlertid begrenset, og det kan derfor være fordelaktig å registrere deg med flere forskjellige brukerpaneler, slik at du maksimerer antall spørreundersøkelser du kan svare på og dermed tjener mest penger på dette. .

Får betaling for å svare på spørreundersøkelser på nett

Mange nordmenn bruker allerede i dag nett undersøkelser som bi-inntekt og på verdensplan er det også veldig populært, faktisk er det flere millioner brukere på det velkjente panel YouGov.

Ønsker du å få utbetalt riktige penger, da er alternativet PayPal utbetaling. Kjenner du ikke til PayPal, da kan du lese mere om dem her – Det er et krav å ha en konto hos PayPal hvis du ønsker å få utbetalt penger for dine besvarelser. Per dags dato er det kun Meningstorget, MonoSurveys og Toluna som tilbyr utbetaling av penger for dine besvarelser, hvorimot andre paneler som YouGov og I-say kun utbetaler i gavekort og lignende fordeler.

Slik fungerer det

Alle panelene som tilbyr betalte spørreundersøkelser, er bygd opp på mer eller mindre samme måte. Du registrerer deg som bruker (gratis) på deres nettsted, heretter vil du få tilgang til panelet og en rekke undersøkelser ut ifra din demografi (alder, kjønn, bosted ol.).

Når du får tildelt en undersøkelse, får du mulighet for å besvare denne, du vil også bli notifisert per e-post hver gang en ny undersøkelse er klar for dine besvarelser.

Etter du har besvart undersøkelsen vil du motta noen fiktive og digitale poeng som du kan veksle hos det pågjeldende panel til riktige penger, gavekort eller andre personlige goder.

Gode råd til deg som ønsker at tjene penger på spørreundersøkelser online

Spørreundersøkelser og betalte nett undersøkelser er ikke noe som du blir rik av, tvert imot, det er både tidskrevende og kjedelig, samt ulønnsomt – men det er fortsatt en veldig enkel metode å tjene ekstra penger på som ikke krever hverken utdanning eller noe spesiell kunnskap av noen art.

Før du begynner på betalte nett undersøkelser hos de mange forskjellige brukerpanelene vil jeg gi deg noen gode råd til hvordan du enklest og best kommer i gang, slik du unngår de samme tappene som mange andre og jeg selv har gjort.

 • Opprett egen e-post for undersøkelser
 • Besvar undersøkelser på farten

Opprett egen e-post for undersøkelser

En av ulempene med betalte spørreundersøkelser og de meningspanelene som tilbyr disse er, at de sender ut veldig mange e-poster, både når det er nye undersøkelser du kan besvare samt nyheter og andre kjedelige e-poster. Det er derfor lurt å opprette seg en ny e-post som du bruker til betalte undersøkelser når du skal opprette en bruker.

Du kan gratis opprette en ny e-post hos G-mail eller Outlook og slippe de mange e-postene fra de ulike panelene når du går i gang.

Besvar undersøkelser på farten

En av fordelene med de anbefalte meningspanelene i denne artikkelen er at de er enten mobilvennlige eller har utviklet deres egen app, dette betyr at du kan besvare undersøkelser på farten, på vei til og fra jobb eller hvor enn du er i verden. På denne måte kan du utnytte tiden når du allikevel ikke gjør noe og tjene penger isteden.

Hva er aldersgrensen på betalte undersøkelser?

Betalte undersøkelser er ikke kun for de som er over 18 år, flere paneler tilbyr betalte spørreundersøkelser til unge teenagere og du komme i gang i en alder av bare 14 år hos I-say.

Det er dog ikke alle paneler som tilbyr undersøkelser til personer under 18, nedenfor kan du se aldersgrenses på de forskjellige panelene som jeg har funnet:

 • Aldersgrensen hos I-Say er 14 år
 • Aldersgrensen hos YouGov er 16 år.
 • Aldersgrensen hos Meningstorget er 18 år.

Er det trygt å tjene penger på undersøkelser

Det korte og riktige svar er ja – betalte nett undersøkelser er en trygg og sikker måte å tjene litt ekstra penger på, det eneste du skal være oppmerk som er at du vil motta riktig mange e-poster fra panelene du tilmelder deg og det er derfor lurt å opprette en særskilt e-post adresse som du utelukkende benytter til betalte undersøkelser på nett.

Vår erfaring med betalte nett undersøkelser

Etter vår erfaring er betalte nett undersøkelser og spørreundersøkelser en enkel måte å tjene ekstra penger på uten noen utdanning, erfaring eller bestemt kunnskap.

Det er etter vår erfaring dog, en litt kjedelig og dårlig betalt metode å tjene penger på, men så lenge man ikke har andre muligheter eller ønsker å sette seg inn i alternative måter å tjene penger på, da er betalte nett undersøkelser et fint valg.

Utbetaling av belønning går som regel ganske greit og du vil kunne få både hjelp og support med å komme i gang, da det er i panelenes interesse at du får sukkes og besvare flest mulige undersøkelser.

Best betalte nett undersøkelser

Hos YouGov kan du besvare betalte undersøkelser og få den høyeste pris per undersøkelse av alle stedene du kan besvare undersøkelser online. Jeg vil dog uansett anbefale deg å opprette en bruker hos mere én et panel, da du mest sannsynlig vil gå tom for undersøkelser etter hvert, dersom du bare et registrert hos et panel.

YouGov er det beste sted å svare på undersøkelser for å motta betaling, de har nemlig den høyeste utbetalingen og de beste vilkårene.

Vil du tjene litt ekstra hver måned? Da kan du prøve krefter med betalte undersøkelser på nett, det krever hverken kunnskap eller erfaring.

Betalte nett undersøkelser og spørreundersøkelser har lenge vært en kjent måte å tjene penger på. Årsaken til denne metoden eksistere dagen i dag er nok det faktum at det er en inntjeningsmetode som hverken krever kunnskap, erfaring eller utdanning – samt den kan gjøres hjemmefra i trygge og rolige omgivelser mens du koser deg på sofaen eller når du kjøre med kollektivt på vei til og fra arbeide, det er med andre ord en veldig simpel og tilpasningsdyktig metode å tjene penger på.

Personlig har jeg prøvd krefter med flere forskjellige meningspaneler og jeg anbefaler YouGov og Meningstorget som de absolutt beste steder å finne og tjene penger på betalte undersøkelser, da de har den høyeste betaling og de beste plattformene å navigere rundt i.

Konklusjon

Ønsker du å tjene litt ekstra, da er betalte undersøkelser en fin måte å gjøre dette på. Har du ambisjoner om å bli rik eller leve av nettbasert inntjening, da er ikke betalte undersøkelser veien å gå, da burde du hellere se på metoder som affiliate marketing eller passiv innkomst – her kan du tjene ubegrenset, men det krever også mye mer arbeid, tid og energi.

Hvis du velger å prøve å tjene penger på betalte spørreundersøkelser, da burde du registrere deg hos mere enn et panel, slik du får flere undersøkelser å besvare og dermed øker inntjeningen din på betalte undersøkelser.

Før du går i gang, er det lurt å opprette en ny e-post som du dedikere til panelene hvor du oppretter deg for å besvare undersøkelser, slik du unngår en masse spam og e-poster hver eneste dag med kjedelige eller likegyldige nyheter.

Overall er denne metoden en ganske enkel men kjedelig og ikke såpass lønnsom at det lønner seg i lengden, men hvis du allikevel ikke har noe å gjøre og ikke har kreftene til å begynne på noe større som affiliate marketing, så er det jo et forsøk verdt.

Artikler & guides om spørreundersøkelser

 • Er yougov trygt eller svindel?

  YouGov erfaringer – Er YouGov svindel eller trygt å bruke?

 • Norstat Norge

  Norstatpanel erfaringer » Er Norstat svindel eller trygt å bruke?

 • Læs våres erfaringer med Meningstorget

  Meningstorget erfaringer: Er Meningstorget svindel eller trygt å bruke?

Go to Top