Hvordan spare penger best og mest mulig?

Hvordan spare penger best og mest mulig?

Capitis:Hjem»Innlegg»Fond, Investere, Penger, Sponset innhold»Hvordan spare penger best og mest mulig?

Det finnes både dumme og smarte måter å spare penger på. Har du midler til overs hver måned og du lader dem stå i banken, kan dette være en dum måte å spare på. Renten i Norge og resten av verden er såpass lav, at det ikke lønner seg å ha penger i banken.

Om du ikke har muligheten for å tjene penger eller øke inntekten din, da er sparring den raskes vei til fler penger. Sparring er å ta vare på din penger og midler man allerede har tjent og fått.

Hvordan du spare penger i hverdagen og generelt, kan ha stor innflytelse på din fremtid, dine muligheter for å kjøpe bolig og mye mer. Vi anbefaler derfor at du tar hånd om pengene dine og alternativ får pengene din til å jobbe for deg, gjennom smart sparring.

Den beste og smarteste måten å spare penger

Har du penger til overs, da er investere i fond eller rettere sparring i fond den rette vei å gå. Til tross for at alle investeringer innebærer en vis risiko for tap av det investerte beløp, da er investering- og sparring i fond en ganske trygg måte å spare sine penger og samtidig få dem til å vokse.

Hvordan spare penger i fond?

Fondsparing kan gjøre enkelt å lett på den velkjente og trygge investeringsplattform Nordnet som har kontor i Oslo på Akersgata 45. Ved å følge lenken vår til nettstedet deres, kan du raskt opprette en konto hos dem og komme i gang med smart sparring i fond.

Nordnet kan du handle mere enn 1800 ulike fond og ETFer. Husk at finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Kom i gang med noen få klikk på Nordnet.no

Hvorfor spare i fond?

Årsaken til det er smart å investere og spare i fond er, at det historisk alltid går oppover. Det skal dog også sies at man kan miste alle pengene sine, om et fond går konkurs, dette skjer dog ikke veldig ofte og dermed er risikoen sammenlignet med andre investeringsobjekter som eksempelvis aksjer, mye lavere.

Kortsiktig sparing i aksjer kan gi høyt utbytte

Om du vil spare penger kortsiktig og er risikovillig, da er aksjer og lignende investeringsobjekter et opplagt valg. Å legge sparepengene sine i aksjer, kryptovaluta eller råvarer kan være særdeles lønnsomt, du kan selvfølgelig også risikere å miste alle pengene dine.

Om du ikke er skarp på investering eller vet hvor og hvordan du skal investere i aksjer, da anbefaler jeg deg å opprette en konto på eToro som er helt gratis å gjøre.

Opprett en gratis aksjeinvesteringskonto med eToro

Fordelen med eToro er at du kan investere i aksjer til 0% i kurtasje, du kan altså kjøpe og selge så mye aksjer du vil, uten å betale kurtasje eller andre handelsgebyrer. I tillegg byr eToro på

Hvorfor spare penger i aksjer?

Sammenligner man aksjer og fond som investeringsobjekter, da er risikoen oftest mye lavere på fond, men det samme er det potentiele utbyttet. Med aksjer har du en høyere risiko, men også mulighet for større utbytte over kort tid. Aksjer kan være både en kort- og langsiktet sparrings metode og investeringsobjekt.

Hvordan spare penger fort?

Ønsker du å spare penger her og nå, da må du gjøre noen raske men enkle grep i hverdagen. For det er nemlig her mange glemmer å spare. 10 kroner her, 10 kroner der, blir fort mye i løpet av en uke, en måned og et år, for ikke å si i løpet av et helt liv. En av de lure sparetips er å spare penger på dagligvarer og shopping.

Ønsker du deg et par nye sko? Vent til de er på salg med å kjøpe.

Skal du på butikken? Huske et handlenett og spar dermed å kjøpe plastposer som i tillegg ikke er bra for miljøet vårt.

Disse enkle sparetips, er noen vi alle kan ta i bruk og spare penger med. Om du kjenner til noen lure sparetips- og tricks kan du gjerne ta kontakt med redaksjonen vår og tippe oss.

Konklusjon

Vi hos Capitis elsker jo penger og å investere i ulike investeringsobjekter, hvilket er basis for vårt nettsted og blogg. Derfor er fondsparing og andre lure sparetips noe vi anbefaler du gjør. Selvsagt skal du aldri investere eller ligge sparepengene dine i investeringsobjekter som du ikke kan tåle å tape. Det er en velkjent tommelfingerregel at man ikke investere penger man ikke råd til å tape.

Om du har penger du kan unnvære enten kort eller langvarig, da anbefaler vi klart at du investere dem i et fond og skaper deg selv en smart sparring over tid som forhåpentligvis øker over tid.

En annen smart måte å spare penger, er på husholdning og i hverdagen, enkle sparegrep og tricks kan fort bli mye penger spart over tid.

Artikkelen er utarbeidet i samarbeid med Fitfact.no.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan spare penger?2022-01-13T12:04:00+01:00

Det finnes både dumme og smarte måter å spare penger på. Har du midler til overs hver måned og du lader dem stå i banken, kan dette være en dum måte å spare på. Renten i Norge og resten av verden er såpass lav, at det ikke lønner seg å ha penger i banken. Om du ikke har muligheten for å tjene penger eller øke inntekten din, da er sparring den raskes vei til fler penger. Sparring er å ta vare på din penger og midler man allerede har tjent og fått.

Go to Top