Passiv inntekt

Capitis:Hjem»Passiv inntekt

Passiv inntekt

Capitis:Hjem»Passiv inntekt
Passiv inntekt2021-12-06T11:21:43+01:00

Passiv inntekt

Oversikt over de beste norske affiliatenettverk

Når du har blitt tilmeldt et nettverk vil du få tilgang til deres interfase hvor du kan se de annonsører som tilbyr affiliate-kampanjer på det pågjeldende nettverket samt hvilke vilkår og provisjoner som du kan opptjene ved å reklamere for dem. Noen annonsører krever manuell godkjenning mens andre er åpne for alle, hvis en annonsør påkrever manuell godkjenning, må du først søke om å reklamere for deres affiliate-kampanje og vente på godkjenning før du får ditt affiliate-lenk og dermed mulighet for å reklamere for disse.

Tradetracker

Tjen penger på innholdet ditt

Tradetracker er et av de større affiliate-nettverkene med mere end +5000 annonsører fordelt på verdensplan. Tradetracker er kjente for deres unike og avanserte programvare og interfase som har blitt utviklet på i flere år og i dag administrere de mere end +5000 affiliate-kampanjer som er aktuelle hos dem i dag.

Tradetracker har i dag mer enn +125 norske annonsører og programmer tilgjengelige for affiliate publishers som fortsatt vokser for hver dag.

Tilmeld deg affiliate-nettverket her

Besøk nettsiden og meld deg på

Oversikt over de beste affiliate programmene

Hvis du ikke bare et på jakt etter et bra affiliate nettverk, men derimot et affiliate-program og en lønnsom kampanje, da har jeg også laget en liste over de beste affiliate-programmene på nett samt hvilke affiliate-nettverk som tilbyr disse:

Ofte stilte spørsmål

Hva er et affiliate program?2021-12-13T13:19:01+01:00

Et affiliate program er

Hvor kan jeg finne tyske affiliate programmer?2021-12-13T13:18:55+01:00

Det kan være vanskelig å finne de rette affiliate nettverk med programmer innenfor de landende man ønsker å reklamere, her på siden kan du finne affiliate-nettverk som tilbyr affiliate-programmer og annonsører i Tyskland.

Daisycon – 195 tyske affiliate programmer

Det internasjonale affiliate-nettverket Daisycon tilbyr opptil 195 forskjellige nasjonale- og internasjonale affiliate-programmer som kan reklameres for den tyske befolking.

Hva er CPO?2021-12-13T13:19:07+01:00

Cost per order (CPO) eller kostnad per ordre er når annonsør betaler publisher en prosentsats av den samlet ordre som den vervede personer plassere hos annonsøren.

Denne provisjonsform er hyppigst anvendt på nettbutikker og bedrifter hvor det selges flere produkter og annonsørens overskudd per ordre er variabel. På denne måten er annonsøren sikret å tjene penger uansett, da han kjenner sin overskuddsprosent.

Hva er CPL?2021-12-13T13:19:12+01:00

Cost per lead (CPL) eller kostnad per lead er når annonsør betaler publisher et fast beløp, litt på samme måte som med CPA, men her skal du blott verve en lead og ikke selge noe. Dette kan eksempelvis være å verve dine besøkende til annonsørens nyhetsbrev eller registrerer seg å bli ringet opp av annonsøren med et tilbud.

Denne provisjonsform er veldig vanlig og også en av de beste formene, da betingelsene for provisjon er enkle å oppnå. Det er ikke så vanskelig å få besøkende til ikke å bruke penger på noe, hvis de får noe ut av det.

Hva er CPC?2021-12-13T13:19:19+01:00

Cost per click (CPC) eller kostnad per klikk er når en annonsør betaler publisher et fast beløp for hver unik besøkende som videresendes fra publisheren til annonsøren. Det typiske beløp er få kroner (1 – 10 kroner per klikk) og det er som regel mange betingelser forbundet med denne provisjonsform.

Dette kan være en særdeles lønnsom inntjeningsmetode innafor affiliate markedsføring for de som har store e-post lister eller veldig mange besøkende på nettstedet deres.

Hva er CPA?2021-12-13T13:19:24+01:00

Cost per action (CPA) eller kostnad per aksjon er når en annonsør betaler publisher et fast beløp for å selge et produkt eller en service. Dette kan være et abonnement eller et fysisk produkt som et par bukser.

I denne provisjonsform kan du som publisher være sikret et fast beløp for hver konvertering eller verving du skaffer den pågjeldende annonsør.

Hva koster det å bli medlem av et affiliate nettverk?2021-07-14T08:31:16+02:00

Det koster ikke noe å bli medlem av et affiliate nettverk, det finnes dog enkelte (ikke mange) nettverk som krever du betaler et engangsbeløp på 50 – 100 kroner for å tilmelde deg som affiliate-partner. Dette er for å eliminere de mange useriøse registreringer som mange affiliate nettverk får og kun lukke inn de seriøse.

Hvordan bli medlem av et affiliate nettverk2021-07-14T08:09:18+02:00

Prosessen i å bli medlem av et affiliate nettverk er egentlig ganske enkel, det tar typisk 2 – 5 minutter at opprette seg som affiliate publisher hos et nettverk også er du i gang.

Felles for alle nettverk er at det er gratis å tilmelde seg, men det krever du har en plattform at tilmelde deg med, dette kan være alt fra en profil, gruppe eller side på de sosiale medier eller et nettsted / blogg.

Hvilket affiliate nettverk er det beste?2021-07-14T08:05:53+02:00

Av personlig erfaring vil jeg si at Partner-ads og Adservice er blant de beste affiliate-nettverkene i Norge, både grunnet de mange ulike annonsørene og affiliate-programmene som kan finnes her og deres unike og fantastiske support og utbetalingsvilkår.

Det beste affiliate-nettverket på internasjonalt plan er Daisycon, da de har veldig mange lande tilmeldt seg og har på samme måte som Partner-ads og Adservice, gode utbetalingsvilkår og support.

Hva er et affiliate nettverk?2021-07-19T18:30:29+02:00

Et affiliate nettverk er et selskap som forbinder bedrifter med influensers/ bloggere og andre som kan tilby markedsføring på en eller annen type plattform. Affiliate nettverk tjener da en prosentandel eller et fast beløp for det som tjenes av publisheren og betales av annonsøren.

Som affiliate publisher er det her du kan finne affiliate programmer som du kan tilmelde deg å dermed begynne å tjene penger på affiliate marketing.

Hvor mye penger kan du tjene på affiliate markedsføring?2021-12-13T10:04:48+01:00

Det er ingen øvre eller nedre grense for hvor mye du kan tjene på affiliate markedsføring og det er nettopp det som gjør affiliate marketing til den populære inntjeningsmetoden som det er.

Hvordan tjene penger på affiliate marketing?2021-12-13T10:04:34+01:00

For å tjene penger på affiliate marketing må du først ha en plattform å dele ditt unike affiliate-lenk på samt et publikum eller følger som trykker og kjøper/gjør en handling på annonsørens nettsted.

Mange benytter sosiale medier som Instagram med +10K følger og utnytter «push-up» funksjonen for å navigere deres følger fra Instagram til annonsøren og tjener dermed penger på denne måten.

En annen måte er å bygge opp et nettsted eller en blogg som oss, her kan du plassere dine affiliate-lenker i artiklene dine eller på dine sider med informasjon om annonsøren eller lignende.

Hva er affiliate marketing?2021-12-13T10:04:42+01:00

Affiliate marketing er to ting. For bedrifter er det en markedsføringsstrategi hvor de kun betaler for de resultater som blir skapt, det er altså resultatbasert markedsførings- og betalingsmetode.

For bloggers, influensers og lignende er affiliate marketing en veldig lønnsom, effektiv og enkel måte å tjene penge på sitt innhold på, som ikke krever annet enn et publikum og muligheten for å dele sitt unike affiliate-lenk.

Go to Top