BLOGGEN
Capitis:Hjem»Kryptovaluta»Hva er kryptovaluta?

Hva er kryptovaluta?

januar 6, 2021

Hva er kryptovaluta

Hva er kryptovaluta og hvordan kjøpe den?

Kryptovaluta er

Den enkleste og sikreste måten å kjøpe og selge kryptovaluta på er å få en bruker til en hederlig kryptokursutveksling som MiraiEx eller Etoro.

MiraiEx er en norsk kryptobørs som tilbyr kjøp og salg av mest forankrede kryptovalutaer som Bitcion, Ethereum, Ripple og Litecoin.

Hvis du velger den internasjonale børsen Etoro hvor du også kan handle aksjer og andre verdipapirer, er utvalget større, men vi anbefaler likevel MiraiEx for deg som ønsker å komme i gang med kryptovalutahandel da det er en norsk kryptovalutahandler og børsen som vi selv bruker.

Oversikt

seo tekst intro 2

Innleggsmeny

Kryptovaluta

Her kan du investere, kjøpe og selge i kryptovaluta

A

 • MiraiEx
 • Etoro
 • Binance
 • Coinbase

Les mer om de forskjellige kryptohandlerne og deres fordeler og ulemper, samt våre erfaringer med de forskjellige.

MiraiEx

MiraiEx er en norsk

Hos MiraiEx er det begrenset med kryptovalutaer du kan handle, men de har de mest populære og mange flere er på vei. Nedenfor kan du se hvilke kryptovalutaer du kan handle på MiraiEx:

Bonus

Belønninger er faste beløp i kryptovaluta som utbetales på bakgrunn av handel, innskudd og annen aktivitet på MiraiEx. Det er flere typer belønninger du har mulighet til å tjene, du ser en oversikt over belønninger du kan tjene på bonussiden.

Belønninger utbetales så snart kriteriene for belønningen er oppnådd, den vil da vise 100%. For hver belønning vil du kunne se hvor mange prosent på vei du er, det oppdateres fortløpende.

 • Trade1000 – Tjen: 40,00 NOK Hvordan: Handle for mer enn 1 000 NOK
 • Trade20000 – Tjen: 40,00 NOK Hvordan: Handle for mer enn 20 000 NOK
 • TradeAll2000 – Tjen: 40,00 NOK Hvordan: Handle for mer enn 2 000 NOK i alle markeder

Handlebonus

Hver gang du handler hos oss betaler du handelsgebyrer. Handelsbonus regnes ut i fra gebyrer du betaler. Om du for eksempel har 5% i handelsbonus og du betaler 100 kroner i gebyr for en handel vil du tjene 5 kroner i bonus.

Handelsbonus vil tjenes opp i samme valuta som du selger, om du selger bitcoin tjener du altså handelsbonus i bitcoin. Du finner en oversikt over hvor mye du har tjent i handelsbonus på bonussiden.

«Bonusnivå 1» 5% handelsbonus – Foreløpig har alle kontoer hos oss bonusnivå 1. Vi planlegger å innføre flere ulike bonusnivåer basert på handelsvolum og annen aktivitet på plattformen. Vi vil komme med mer informasjon om dette når det innføres.

Utbetaling av handelsbonus skjer månedsvis. I starten av hver måned vil du motta utbetaling all handelsbonus du har tjent i den forrige måneden. Utbetaling vil skje til din konto hos oss. Om du så ønsker å gjennomføre uttak fra MiraiEx til egen bankkonto eller kryptovalutalommebok gjelder våre gebyrer og uttaksgrenser.

Verveprogram

100 kroner i bitcoin per kunde som verifiserer konto.

Det vil si at når personer du har vervet oppnår handlebonus som beskrevet oven over, får du en prosentsats av denne. Kommisjonen starter på 5% for de første 5 personer du verver og stiger deretter. Alle personer du verver til MiraiEx etter 200 vil du få 20% kommisjon av handlegebyret av.

 • 1 – 5 = 5% kommisjon
 • 6 – 10 = 7% kommisjon
 • 11 – 20 = 9% kommisjon
 • 21 – 50 = 11% kommisjon
 • 51 – 100 = 13% kommisjon
 • 101 – 200 = 15% kommisjon
 • Over 200 = 20% kommisjon

Erfaringer

Hos Capitis har vi god erfaring med MiraiEx og anbefaler derfor alle som ønsker å investere i kryptovaluta å bruke handelsplattformen sin.

Miraiex.com

Kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko og historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Minimum 18 år.

Etoro

Etoro.com

Binance

Binance.com

Coinbase

coinbase.com

Den enkleste måten å tjene ekstra penger på (uten kapital)

tekst

tekst

Den beste måten å tjene ekstra penger på

Det er vanskelig å si hvilken som er den beste måten å tjene ekstra penger på, da det avhenger av om du har kapital eller ikke, samt hvor risikovillig du er. Det er utallige måter å tjene ekstra penger på. I denne artikkelen har vi nettopp vist metodene som vi selv bruker og anbefaler andre å bruke.

Ofte stillede spørsmål

Er kryptovaluta ekte penger?2021-01-11T19:14:06+01:00

Både ja og nei, kryptovaluta er fortsatt en relativt ny form for valuta i sin kategori, siden den er virtuell. Kryptovaluta er digitale penger, og ingen offisielle har blitt funnet ennå, men blant de mest populære er den første og originale kryptovalutaen som er Bitcoin.

Hvordan fungerer kryptovaluta?2021-01-11T19:12:35+01:00

Måten kryptovaluta er bygget på og fungerer er litt komplisert, men kan kort forklares med

Hvordan kjøpe kryptovaluta?2021-01-11T19:11:43+01:00
Hva er kryptovaluta?2021-01-11T19:11:13+01:00

titel 2

tekst

Konklusjon

Som du sikkert har lest og forstått, avhenger det mye av dine kvalifikasjoner, kunnskap og ikke minst det faktum om du allerede har kapital tilgjengelig som du kan bruke til å øke pengene dine. Derfor en todelt konklusjon med hensyn til om du har kapital eller ikke.

Hvis du har kapital:

 • Aksjer
 • Investering

Hvis du ikke har kapital:

 • Affiliate marketing
 • Betalte spørreundersøkelser

Kilder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt via e-post

Takk for meldingen din. Den er sendt.
Det oppsto en feil da du skulle sende meldingen din. Prøv igjen senere.

Den økonomiske debatten

Bli med i debatten

Bli med på debatten på Facebook i vår helt egen Facebook-gruppe og få innspill og gode råd fra andre pengeeksperter.

Gå til Facebook
Go to Top