Firi (MiraiEx) Erfaringer: Se vår anmeldelse av plattformen – Svindel eller ikke?

Firi (MiraiEx) Erfaringer: Se vår anmeldelse av plattformen – Svindel eller ikke?

Udgivet 12/12/21 af Steffen Fonvig

MiraiEx, som nå går under navnet Firi, er en norsk og snart internasjonal handels- og investeringsplattform innen digitale valutaer. Her kan du lese våre erfaringer med og anmeldelse av Firi (MiraiEx)

MiraiEx eller Firi, er en kryptobørs som ønsker å gjøre det kryptisk med kryptovaluta, enkelt.

Hos Firi kan du investere i og handle med populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethererum og XRP, i tillegg til flere.

Svindel eller ikke?

Alltid innenfor nye ting, da er det økt risiko for svindel, da det er store mengder usikkerhet og mangel på kunnskap rundt et gitt tema, og det samme gjelder med kryptovaluta.

Kryptovaluta-svindel er fortsatt et stort problem, og dette åpner selvfølgelig for det naturlige spørsmålet, er Firi (MiraiEx) svindel eller ikke?

Firi eller MiraiEx er ikke en svindelplattform – det er en helt legitim kryptobørs og handelsplattform for digitale valutaer, bedre kjent som kryptovalutaer. Firi ble i 2019 registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge.

Du kan opprette en investeringskonto hos Firi gratis og komme i gang med å investere i kryptovaluta på under 2 minutter med VIPPS og BankID.

Hva er Firi (MiraiEx)?

Firi (tidligere kjent som MiraiEx) er en norsk kryptobørs som har en visjon om å gjøre det like enkelt å handle og investere i kryptokurrency som i aksjer og fond.

Hos Firi kan du investere i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethererum og Ripple for å nevne noen. Du kan enkelt og raskt komme i gang med kryptohandel ved å opprette en konto med din VIPPS-konto og bekrefte deg selv med BankID, så er du i gang.

Hvis du registrerer deg gjennom våres vervelenk, får du opptil 200 kr i vervebonus.

Det er viktig å huske at investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer er på egen risiko, og historisk avkastning er aldri en garanti for fremtidig avkastning. Du må være minst 18 år for å registrere deg hos Firi.

Oversikt

I denne artikkelen kan du lese mye mer om handelsplattformen for kryptovaluta, MiraiEx og hva de kan tilby deg.

Du kan også finne ut om det er en plattform du finner trygg nok til å bruke, og få svar på de forskjellige avgiftene de tar for tjenesten. Nedenfor finner du en punktliste over emner vi dekker i artikkelen.

 • Om MiraiEx
 • Bonus
 • Handlebonus
 • Belønninger
 • Kurtasjer og gebyrer
 • Bankinnskudd og uttak
 • Innskudd og uttak av kryptovaluta
 • Sikkerhet

Innleggsmeny

 • Erfaringer med MiraiEx
 • Er MiraiEx svindel?
 • Alt om MiraiEx
 • Fordeler og ulemper ved MiraiEx
 • Ofte stilte spørsmål
 • Alternativer til MiraiEx
 • Konklusjon
 • Kilder

Erfaringer med MiraiEx (Firi)

Vi har brukt handels- og investeringsplattformen siden de gikk under navnet MiraiEx tilbake i 2020 og ønsker at plattformen skal være en av de bedre.

Den eneste ulempen med Firi er at utvalget av kryptovalutaer du kan kjøpe og selge på plattformen er litt begrenset. Dette er imidlertid de mest populære kryptovalutaene du kan handle med dem.

Plattformen er superenkel å navigere og bruke. Hvem som helst kan finne ut hvordan du bruker plattformen og du, som førstegangsinvestor i krypto, kan enkelt finne ut hvordan du handler digitale valutaer.

Hvordan komme i gang med MiraiEx (Firi)

Opprettelse av bruker hos handelsplattformen MiraiEx er ganske enkel.

Få bonus når du oppretter bruker

Om du bruker våres vervelenk vil du få en bonus på opptil 200 kr.

Er MiraiEx svindel?

MiraiEx er etter våres erfaring ikke en svindelplattform Men du behøver ikke stole på oss, MiraiEx er nemlig kontrollert av Finanstilsynet.

Alt om Firi (MiraiEx)

Firi – eller bedre kjent, MiraiEx er Norges største kryptobørs. De byttet navn i løpet av 2021 fra MiraiEx til Firi etter en investeringsrunde. På kryptobørsen Firi kan du handle med kjente kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP), Cardano og nogle enkelte flere.

MiraiEx gjør det enkelt å handle kryptovaluta online og er en fordelaktig plattform for deg som ønsker å kjøpe, selge eller investere i kryptovaluta på lang sikt.

Om MiraiEx

MiraiEx

Hos MiraiEx er det begrenset hvilke kryptovalutaer du kan kjøpe, men de planlegger å utvide sortimentet gradvis. Nedenfor kan du se hvilke kryptovalutaer du kan kjøpe gjennom MiraiEx:

Bonus

Hos MiraiEx har de to forskjellige bonusordninger som gjør det attraktivt å bruke dem til kryptovalutahandel. De har utviklet en handelsbonus og et belønningssystem som i utgangspunktet også er en bonusordning.

Handlebonus

MiraiExs handelsbonus er en ordning der du får en prosentandel av det du handler i bonusen,

Handelsbonuser utbetales månedlig ved månedsskiftet, noe som betyr at handelsbonusen du tjener i januar blir utbetalt og tilgjengelig på MiraiEx-kontoen din 1. februar osv.

Belønninger

MiraiExs Belønninger er et bonusprogram der du kan få forskjellige belønninger ved å oppnå forskjellige statuser

Belønninger blir betalt umiddelbart fra det de oppnås og vil være tilgjengelig på kontoen umiddelbart for videre handel.

Verveprogram

Få andre på MiraiEx og bli belønnet, dette er deres tilknyttede eller rekrutteringsprogram, og det er ekstremt lønnsomt.

På samme måte som en handelsbonus blir alle inntekter fra rekrutteringsprogrammet utbetalt månedlig.

Handelsgebyr

MiraiEx tar kurtasje for enhver handel av kryptovaluta og vanlig valuta. MiraiEx’s handelsavgift er 0,5% uavhengig av hvilket marked du handler i, det vil si om du kjøper Bitcoin eller Ethereum, så er kurtasjen den samme, nemlig 0,5% av transaksjonsbeløpet.

Bankinnskud og uttak

Det er 100% gratis og superenkelt å overføre penger til MiraiEx-kontoen din, og dermed får du enkelt og raskt muligheten til å komme i gang med å investere i kryptovaluta.

MiraiEx lanserte Open Banking på plattformen deres den 5.10.2020, noe som har gjort bankinnskudd enklere og raskere. Open Banking foregår som følger:

 1. Velg banken du ønsker å betale fra.
 2. Gi tilgang til konto du vil betale fra med BankID.
 3. Skriv inn beløp og signer betalingen med BankID.

Innskudd tar mellom 1-2 virkedager.

Hvis du vil ta ut penger fra kontoen din hos MiraiEx, må du være oppmerksom på at du må betale et betalingsgebyr på NOK 45 per uttak. Du må betale minimum 500 NOK og maksimalt 200 000 NOK for hver dag (24 timer).

Dette er av sikkerhetsmessige årsaker og i samsvar med hvitvaskingsloven. Alle bankuttak må være til en person med samme navn og adresse som personen som har kontoen hos MiraiEx.

Innskud og uttak av kryptovaluta

Alle kryptovalutainnskudd på MiraiEx-kontoen din er 100% gratis og gratis på samme måte som bankinnskudd.

Når du oppretter en konto hos MiraiEx, får du automatisk en krypteringslommebok, ettersom dine kjøpte kryptovalutaer må lagres et sted og dette gjøres hos MiraiEx. Dette betyr at hvis du har kryptovalutaer med andre kryptovalutaer eller i en kryptovaluta, kan du overføre dem til kryptovalutaen din som følger med MiraiEx-kontoen din.

Hvis du vil ta ut kryptovaluta fra kontoen din hos MiraiEx må du være klar over at du må betale et uttaksgebyr som varierer fra kryptovaluta til kryptovaluta. Prisen avhenger av hvilken kryptovaluta du vil betale ut, du betaler et gebyr i valutaen du gjør uttak. Det vil si at hvis du betaler ut Bitcoin, vil du bli belastet et gebyr i Bitcoin, og det avhenger derfor av den aktuelle verdien av en enkelt valuta hva det koster i NOK å gjøre et uttak fra kontoen din når du velger å betale ut kryptovaluta.

Nedenfor finner du uttaksgebyrene på kryptovaluta fra MiraiEx:

 • BTC = 0,0005 BTC
 • ETH = 0,01 ETH
 • XRP = 2,0 XRP
 • LTC = 0,005 LTC
 • DAI = 5,00 DAI

I noen tilfeller kan det lønne seg å selge kryptovalutaene sine og betale ut i norske kroner i stedet for og omvendt. Det avhenger av valutakursen til kryptovalutaen du vil betale ut, og hvor mye du har i den. Du må også huske at du må betale en handelsavgift på 0,5% hvis du velger å gjøre dette. Vi anbefaler at du gjør en beregning for å se hva som lønner seg best før du tar uttak i kryptovaluta.

Sikkerhet

MiraiEx setter stor pris på din og deres sikkerhet og beskytter også personvernet ditt og har derfor gode vilkår i deres personvern.

Når det gjelder plattformsikkerhet og lagring av kryptovalutaer og midler ved hjelp av MiraiEx industristandard maskinvarepunger og multisig-løsning.

Fordeler og ulemper ved MiraiEx (Firi)

MiraiEx er en fantastisk plattform for deg som ønsker å investere i bitcoin og andre kjente kryptovalutaer

Alternativer til MiraiEx (Firi)

Firi nyheder

Firi har for nylig annonceret at de åbner i Danmark og i den forbindelse afholder de en stor konkurrence/lotteri hvor de udlodder intet mindre end 235.000 danske kroner til 51 tilfældige vindere. Konkurrencen er opbygget som et lotteri, hvor hver henvisning giver et lod i konkurrencen. Man får automatisk ét lod ved deltagelse i konkurrencen således alle kan være i lodtrækningen om hovedpræmien på 50.000 danske kroner og de mange andre pengepræmier som udloddes i lotteriet. Les mer om Firi Danmark og den spennende konkurrence.

07.04.2022: Ny coin lanseres på Firi!

I en nyhetse-post sent ut 07.04.2022, melder kryptobørsen Firi at de lansere en ny coin på plattformen. Coinen eller kryptovalutaen som nå kan kjøpes og selges hos Firi er Polkadot (DOT).

Firi skriver selv:

Hvorfor lister vi Polkadot (DOT) på kryptobørsen? Polkadot (DOT) er en veletablert coin som har vært høyt på ønskelisten til kundene våre. Polkadot har lenge vært på topplisten over de mest verdifulle kryptovalutaene (nå på 11. plass). Vi har virkelig troen på denne kryptovalutaen.

Polkadot er bygget som en del av en større visjon om et desentralisert internett. Polkadot ønsker å forene store og unike nettverk, som for eksempel Bitcoin og Ethereum, slik at de kan samarbeide på tvers av blokkjedene. Dagens blokkjeder kan på mange måter sammenlignes med datamaskiner før internettet kom. De opererer isolert og kan ikke kommunisere, altså dele data og lignende med hverandre. Polkadot ønsker å løse dette problemet ved å tilby cross-chain interoperabilitet. Dette betyr at blokkjeder kan arbeide sammen og at man for eksempel kan utføre en betaling i bitcoin på Ethereum-nettverket.

Nyttige lenker og kilder

FAQ: Ofte stilte spørsmål

Hva er vervebonus?2022-02-09T08:58:23+01:00

En vervebonus er en bonus som tilbyr nye personer som registrerer seg for en plattform. Konseptet brukes flittig av bedrifter som ønsker nye kunder til sin plattform. Rekruttering kalles også affiliate marketing og er en velkjent markedsføringsmetode for næringslivet og en smart måte for influencere og bloggere å tjene penger på nett.

Hva er Firi?2021-12-11T09:53:24+01:00

Firi er Norges nåværende største digitale investerings- og handelsplattform innen digitale valutaer også bedre kjent som kryptovaluta.

Den digitale plattformen har i skrivende stund over + 100 000 norske brukere på plattformen og er i gang med en større utvidelsesplan hvor de skal skaffe kunder fra utlandet og dermed gjøre Firi til en internasjonal handels- og investeringsplattform for kryptovaluta.

Er Firi svindel eller å trygt?2021-12-10T08:39:50+01:00

Firi er en legitim og trygg handelsplattform og en plattform du absolutt kan bruke til å investere i kryptovaluta.

Firi ble i 2019 registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge.

Er Firi (MiraiEx) svindel?2021-12-11T09:55:59+01:00

Nei, Firi (MiraiEx) er registrert hos Finanstilsynet og er en trygg og sikker plattform å handle kryptovaluta.

Er Firi (MiraiEx) registrert hos Finanstilsynet?2021-12-11T09:55:54+01:00

Ja, Firi (MiraiEx) er registreret som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, som betyr at du trygt kan bruke MiraiEx som en handelsplattform.

Hva er MiraiEx?2021-12-11T09:55:50+01:00

MiraiEx er det tidligere navnet på investerings- og handelsplattformen Firi, som er Norges største plattform innen digitale valutaer som Bitcoin, Ethererum og XRP.

Kryptobørsen som den er, skiftet navn i 2021 som et resultat av en stor utvidelsesplan for å utvide plattformen til et internasjonalt publikum.

 

Go to Top