Spinn, skrap og vinn premier i gratis konkurranser på nett

Her på siden kan du finne aktuelle konkurranser på nett hvor du kan vinne eksklusive premier. Deltakelse er 100% gratis og du kan delta i alle de konkurransene du vil.

Vi elsker alle å få noe gratis og det finnes et hav av gratis ting på nett og konkurranser hvor du kan vinde premier, helt gratis.

Derfor har vi hos Capitis valgt å dedikere en helt side med konkurranser på nett, som du kan delta i og dermed være med i loddtrekkingen om eksklusive premier.

Du kan enkelt å lett se hvilke premier du kan være med i loddtrekkingen om å vinne her på siden og gå direkte til konkurransesiden ved å trykke på lenken til vår partners.

Aktuelle premier du kan vinne

Aktuelle konkurranser på nett

Herunder kan du finne en oversikt over alle konkurranser på nett som du kan delta i gratis og dermed være med i loddtrekkingen om de aktuelle premier beskrevet. Trykk på bildet for å gå til konkurransesiden og delta.

Delta å vinn 10000 kroner bålutstyr
Delta å vinn 10.000 kr. til KitchenAid produkter
Delta å Vinn en 50″ 4K TV
Delta å Vinn en robotgressklipper
Delta å Vinn 10.000 kr. til en elektrisk terrengsykkel
Vinn en Iphone 12
Delta å Vinn 10.000 kr. til et drivhus
Delta å Vinn en hagetraktor

Hvordan delta i en konkurranse?

For å delta i en konkurranse, må du først gå til konkurranseholders nettsted, dette gjør du ved å trykke på lenken eller bildet på den konkurranse eller de konkurransene du ønsker å delta i.

Heretter må du utfylle de opplysningene som trengs for å delta, samt oppfylle gjeldende konkurransebetingelser som beskrevet på konkurransesiden.

Når du har gjort dette, er du automatisk med i loddtrekkingen om den aktuelle premien i konkurransen.

Om du er den heldige vinneren i en konkurranse på nett, vil du få direkte beskjed fra konkurranseholder og få tilsendt premien kostnadsfritt.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det å delta i konkurransene?

Konkurransene her på siden er 100% gratis å delta i og det eneste du må oppfylle er de beskrevne konkurransebetingelser som står beskrevet ved hver enkel konkurranse.

De fleste konkurransene på nett krevet at deltakeren er minimum 18 år gammel og bosatt i Norge. Dette gjelder dog ikke alle konkurranser, men de fleste.

Ønsker du å delta i en konkurranse, må du alltid oppfylle konkurransebetingelsene, gjør du ikke det, men formår å delta kan du ha uflaks å ikke få premien din. Det er derfor dumt å delta i konkurranser hvor du ikke oppfyller betingelsene.

Hvordan vet jeg om jeg har vunnet?

Hvis du er den heldige vinner i en av de konkurransene som du finner her på siden, vil du automatisk få beskjed direkte fra konkurranseholder.

Konkurransene her på siden er sponset av ulike partners og bedrifter i Norge, som alle har et felles ønske om å anskaffe flere kunder og skape bevissthet om deres merke.

Med gratis konkurranser og kule premier på høykant, kan bedrifter og merker i Norge få markedsført seg ut blant de almene befolkning og skape mersalg.

Hvilke premier kan jeg vinne?

Det er mange ulike premier å vinne i konkurranser på nett. I august måned kan du eksempelvis vinne:

  • Iphone 12
  • 1000 kroner til bålutstyr
  • Hagetraktor
  • Robotgressklipper

Og mye mere.

Konkurransene oppdateres løpende og det samme vil premiene bli. Du kan derfor med fordel delta i flere konkurranser og dermed øke sjansene dine for å vinne i en av konkurransene.

Husk å følge med her på siden, slik du ikke går glipp av en spennende konkurranse.