Allente er i gavehumør og har satt en 50″ 4K flatskjerm-TV på spill for en heldig vinner. Delta i konkurransen gratis og delta i trekningen av den eksklusive premien verdt over 10.000 kroner

Vil du ha en ny 4k TV, men har ikke akkurat 10.000 kroner du kan klare uten å kjøpe en? Så hvorfor ikke delta i en gratis konkurranse hvor du kan vinne en?

Allente er for tiden oppdatert med en vill konkurranse hvor du kan vinne hovedpremien til en 4k TV til en verdi av over 10.000 norske kroner.

Deltakelse er som nevnt 100 % gratis, dog godtar du at Allente kan kontakte deg med tilbud og nyheter, men dette samtykket kan du trekke tilbake når som helst, også før konkurransen avsluttes – og samtidig delta i konkurransen.

Slik deltar du i konkurransen om en 4k TV

For å være med i konkurransen og være med i trekningen av en ny TV går du ganske enkelt inn på konkurransesiden, fyller ut skjemaet med navn, kontaktinformasjon og bekrefter konkurransebetingelsene, så går du videre til en kort quiz med 3 spørsmål. Du trenger ikke svare riktig på spørsmålene for å være med i trekningen av en TV, du må bare svare på alle 3 spørsmålene så er du med.

Slik deltar du, trinn for trinn:

  • Gå til konkurransesiden
  • Fyll ut skjemaet
  • Svar på 1 spørsmål

Hvis du oppfyller konkurransevilkårene, som har gjort det ovenfor for å delta, er du med i trekningen av en TV.

Du må delta i konkurransen senest 31.12.2021, hvoretter vinneren trekkes og konkurransen avsluttes.


Vinn en 4K TV


Konkurransebetingelser

Nedenfor kan du lese konkurransevilkårene for å delta i Talmores konkurranse om en ny 4K TV.

KONKURRANSEVILKÅR
Konkurranseperioden er fra 1 august 2021 til 31 december 2021.

Premie
Premien illustrert og beskrevet er et eksempel. Vi trekker én vinner som mottar et Super Gavekort til en verdi av 10.000 kr. til bruk på gogift.com. Alternativt kan vinneren velge å motta en premie som tilsvarer premien som vises. Premieomkostninger betales av SmartResponse. Premien kan ikke returneres, byttes eller overføres til andre.

Konkurransen
For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre. Du kan delta en gang. Konkurransen er ikke betinget av kjøp.

Markedsføring
Ved å delta i konkurransen godtar du konkurransevilkårene

Allente Norway, en del av Allente Group AB, organisasjonsnummer: 559225-9666
Vi tar kontakt 1 gang på telefon for å komme med tilbud om TV-kanaler.
Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke til direkte markedsføring, ved å kontakte ruth.justi.haugsvaer@mmgnorge.no
Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger og om dine rettigheter i vår personvernerklæring: https://www.allente.no/om-oss/personvern/allente/

Vinnerne
SmartResponse A/S trekker vinneren. Trekningen vil finne sted senest 14 dager etter at konkurransen er over. Vinneren får beskjed via e-post og telefon. Du er derfor forpliktet til å sørge for at mobilnummeret og e-postadressen din er oppdatert, slik at vi kan kontakte deg hvis du vinner. Vi behandler kontaktinformasjonen din konfidensielt og gir den ikke videre.

Medietrafikk til kampanjen
Kampanjen er utarbeidet i samarbeid med SmartResponse A/S, CVR. Nr. 25057325, Vesterbrogade 149, 5 1620 København V. Les deres personvernerklæring her.

Om TV-konkurransen

Konkurransen er sponset av selskapet Allente affiliate nettverket SmartResponse.

Premien i konkurranser er som nevnt en splitter ny 4K TV til en verdi av mer en +10.000 kroner.

Konkurransen varer til 31.12.2021.

Når du deltar i konkurransen gir du også ditt samtykke til at Allente kan kontakte meg via e-post, telefon og SMS med nyheter, gode råd og tilbud på deres produkter.

Ja , jeg er over 18 og godtar vilkårene nedenfor. Jeg samtykker til å motta en samtale fra Allente for å høre om det siste TV-tilbudet, og høre hvordan jeg kan spare penger – selv om du har reservert mot det i reservasjonsregisteret.

Premien har en verdi på 10.000 kr. Vinneren av konkurransen trekkes 1. januar 2022. Trekkingen av vinneren og utdelingen av premien håndteres av SmartResponse A/S. Les Allentes personvern her.

Lenker

https://ms.smartresponse-media.com/Files/108343/20210216_allente_conditions.html

https://survey.smartresponse-media.com/Files/common/Smartreponse_personvernreglene.pdf

Vinn en Playstation 5

Vinn penger