Få hjelp til å investere pengene dine på en best mulig måte

[Sist oppdatert 09:41 fredag 22.01.2021]

Investering er ikke lett, og det kan være en villmark å finne veien rundt de mange mulighetene, og det er grunnen til at vi i Capitis har laget denne guiden til deg som er i ferd med å begynne å investere.

Enten du trenger å investere små beløp eller har den store lommeboken foran, finner du investeringstips som passer til økonomien din i denne guiden.

Oversikt

I denne investeringsveiledningen vil vi se nærmere på hvordan du kan investere pengene dine, samt gi eksempler på avkastning og gå i dybden med risiko når du investerer.

Du kan også lære mer om hvordan du kommer i gang med de forskjellige typer investeringer som vi anbefaler i guiden. Vi deler også våre investeringstips og -metoder som vi har tjent mest på og fått høyest avkastning på investeringen.

Det er viktig å huske på at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning, og at eventuelle investerte beløp kan gå tapt. Du må være minst 18 år for å bruke disse investeringsmetodene.

Innleggsmeny

Opprett en investeringskonto med MiraiEx her gratis og kom i gang med å investere i kryptovaluta

5 måter å investere pengene dine på

Nedenfor finner du de 5 beste måtene å investere pengene dine på:

  1. Eiendoms- og bedriftslån
  2. Kryptovaluta
  3. Aksjer
  4. Fond

1. Investere i eiendoms- og bedriftslån

Crowdlending er flott, og det er en av de sikrere måtene å investere i eiendom uten å kjøpe for å leie eller videresalg.

Hvordan investere eiendoms- og bedriftslån:

Hos Kameo kan du enkelt investere i eiendom og bedriftslån. Du kan investere så lite som 500 DKK og få avkastningen fra den første måneden. Alle boliglån og bedriftslån blir risikovurdert og kategorisert deretter, slik at du selv kan bestemme hvor risikabelt du vil investere, ifølge Kameos vurdering.

Som med alle andre investeringer, er det en risiko for tap av det investerte beløpet, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.

Kameo.no

2. Investere i kryptovaluta

Vi investerer i kryptovalutaer gjennom kryptobørs MiraiEx, som vi har god erfaring med.

Hvordan investere i kryptovaluta:

Det er ikke vanskelig å finne en kryptotrader i dag, og det har faktisk vært en norsk børs siden 2017 som fokuserer utelukkende på kryptovalutahandel, registrering er gratis, og du kan få en bonus på opptil DKK 200 betalt i kryptovaluta hvis du bruker vår vervelink.

Hvis du er helt ny med å investere i kryptovaluta, kan du lese mer i vår guide til kryptovaluta hvor du kan lese alt det er å vite om kryptovaluta og hvordan du kommer i gang med investering og handel.

Miraiex.com

3. Investere i aksjer

Vi skriver ofte om aksjer og deler aksjetipsene våre i bloggen vår. Spesielt Tesla-aksjen er en av aksjene vi tror vil stige høyt i 2021.

Hvordan investere i aksjer:

etoro.com

4. Investere i fond

Investering i fond

Hvordan investere i fond:

Risiko ved investering

Uansett hva du investerer pengene dine i, medfører det en risiko for at du kan miste pengene du investerer. Det er ingen garanti.

Gode ​​råd for deg som vil investere

Tekst

Ofte stilte spørsmål

Hvordan jeg investerer

Patrick Janson

Jeg

Kilder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt via e-post

Takk for meldingen din. Den er sendt.
Det oppsto en feil da du skulle sende meldingen din. Prøv igjen senere.

Den økonomiske debatten

Bli med i debatten

Bli med på debatten på Facebook i vår helt egen Facebook-gruppe og få innspill og gode råd fra andre pengeeksperter.

Gå til Facebook