Hvordan få mobilabonnement uten kredittsjekk og med betalingsanmerkning

Hvordan få mobilabonnement uten kredittsjekk og med betalingsanmerkning

Utgitt 21/07/21 av Steffen Fonvig

Capitis:Hjem»Gjeld, Privatøkonomi, Spare penger, Sponset innhold»Hvordan få mobilabonnement uten kredittsjekk og med betalingsanmerkning
Capitis:Hjem»Innlegg»Gjeld, Privatøkonomi, Spare penger, Sponset innhold»Hvordan få mobilabonnement uten kredittsjekk og med betalingsanmerkning

I Norge finnes det mange mobil- og teleselskaper som tilbyr en lang rekke ulike mobilabonnementer, produkter og services, men det er ikke alltid lett å få seg dette hvis man har seg betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker under navnet sitt.

Heldigvis finnes det råd for dette og enkelte mobilselskaper tilbyr mobilabonnement til deg som har betalingsanmerkninger og noen enkelte selskaper foretar ikke kredittsjekk av deg når du søker om et abonnement eller annet produkt hos dem.

I Norge er det kun et mobilselskab som garantere mobilabonnement uten kredittsjekk og dette er Onecall.no – de reklamere nemlig på nettstedet deres med mobilabonnement uten kredittsjekk av kundene deres og du kan derfor være sikker på å kunne få mobilabonnement hos dem.

DEFERO

» Kredittsjekk deg selv gratis «

Defero en Norges første og eneste tjeneste som tilbyr gratis kredittsjekk for privatpersoner. Etter du har utført kredittsjekk av deg selv, vil du få kredittscoren din.

Gå til Defero

Oversikt

I denne artikkelen vil vi gå i dybden med det hvordan du kan finne et mobilabonnement til tross for betalingsanmerkninger og gi deg et utvalg av mobilselskaper som tilbyr mobilabonnement uten kredittsjekk av kredittverdigheten og scoren din.

Artikkelen er utarbeidet i samarbeid med Tjenestetorget, Telia, Talkmore og OneCall og inneholder sponsede lenker.

Hva er kredittsjekk og hvorfor?

En kredittsjekk er en måte for bedrifter og långivere å finne ut hva som kredittscoren- og verdigheten din er, for å vurdere om de kan og vil tilby deg kreditt.

Kreditt er mange ting og er ikke kun lån og penger på kontoen din. Hvis du ønsker å betale for noe med fakturabetaling, da betaler du etter du har mottatt det du må betale for og dette anses da også som kreditt.

Mobilabonnementer er bygd opp slikt, at du betaler etter du har brukt det, det er altså etterbetaling og ikke forhåndsbetaling, hvilket gjør at de fleste abonnementene er faktura- og kredittbasert.

Grunnet denne oppbygning, kan mobil- og teleselskaper gjøre kredittvurdering- og sjekk av deg når du søker om abonnement hos disse. Det er også derfor du muligvis har opplevd at bli avvist hos en mobiloperatør når du har søkt abonnement, dette kan skyldes mange ting, men som regel er det på bakgrunn av betalingsanmerkninger på navnet ditt eller en veldig lav kredittscore.

Du kan 100% gratis sjekke kredittscoren din på nett og samtidig finne ut om du har aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger på navnet ditt.

Kredittsjekk deg selv gratis her

Mobilabonnement for deg med betalingsanmerkninger

Har du betalingsanmerkninger på navnet ditt fordi du har vært eller er en dårlig betaler, da vil du mest sannsynlig oppleve å bli avvist hos ulike mobil- og teleselskaper når du søker om mobilabonnement hos disse.

Dette skjer fordi de foretar en kredittsjekk av deg å vurdere at du ikke er kredittverdig for å få abonnement hos dem. Det kan hende at hvis du søker på et billigere mobilabonnement hos samme selskap at du blir godkjent, da kreditten de må gi deg er lavere, likt som det fungerer med lån av penger.

Det kan være veldig slitsomt og kjedelig å sjekke mange ulike mobilselskaper og bli avvist gang på gang når man blott ønsker seg et mobilabonnement, heldigvis finnes det en enkel måte å søke mange mobilabonnementer hos flere mobilselskaper samtidig.

Tjenestetorget: Finn beste og billigste mobilabonnement

Tjenestetorget er en gratis og uforpliktende service hvor du kan finne mobilabonnement og andre ting som bredbånd og eiendomsmegler, for å nevne noen få.

Det er altså en anbudstjeneste hvor du kan inntaste opplysningene og kravene dine til et mobilabonnement og få tilsendt tilbud fra forskjellige mobilselskaper i Norge helt gratis og 100% uforpliktende.

På denne måten kan du være sikker på å få det billigste og beste mobilabonnement mulig og du sparer samtidig en masse tid og energi på å søke internettet tynt etter mobilabonnementer.

På denne måten er du også sikret å få tilbud fra mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer til personer med betalingsanmerkninger – da de ikke vil sende deg tilbud som de ikke kan tilby deg.

Noen mobil- og teleselskaper foretar kredittsjekk, mens enkelte ikke gjør dette.

Få tilbud fra mobilselskapene her

Finn mobilabonnement uten kredittsjekk

Herunder kan du finne mobilselskaper og mobilabonnementer som du kan få uten at det foretas en kredittsjekk av deg.

Dette kan være fordi du har betalingsanmerkninger som du frykter gjør at du vil bli avvist eller du tidligere har blitt avvist når du har søkt et mobilabonnement på nettet.

Talkmore: Mobilabonnement med og uten kredittsjekk

Talkmore er en av Norges billigste mobilselskapene og tilbyr en lang rekke ulike abonnementer til mobil som passer ethvert behov. Talkmore tilbyr også 15% rabatt på alle mobilabonnementene sine til personer under 30 år, dette tilbudet gjelder dog kun nye kunder.

Foretar Talkmore kredittsjekk?

Ja, Talkmore foretar kredittsjekk- og vurdering av alle nye kunder, men det betyr ikke at du vil bli avvist til tross for betalingsanmerkninger.

Om du vil få godkjent abonnement hos Talkmore avhenger av kredittvurderingen din og vilkårene deres.

Vi har ikke kunne finne spesifikke vilkår og betingelser for når du er kredittverdig hos Talkmore, men du kan i alle fall forsøke deg, i verst fall vil du blott bli avvist.

Søk mobilabonnement hos Talkmore

Slik får du abonnement hos Talkmore uansett

Om du gjerne vil ha Talkmore som din teleoperatør, men du blir avvist når du søker om et abonnement hos dem, da er det en alternativ måte å få dette på, hvor du ikke vil bli avvist og dette er forhåndsbetaling av mobilabonnement.

Når du velger et forhåndsbetalt mobilabonnement hos Talkmore vil det ikke bli gjort kredittsjekk av deg og du vil da bli godkjent til tross for betalingsanmerkninger.

Les mere om Talkmore forhåndsbetalt

Slipp kredittsjekk med forhåndsbetalt abonnement

Som du sikkert har lest under avsnittet hvor vi forteller om Talkmore, da har du skjønt at så lenge du ikke søker om kreditt i form av etterbetaling med faktura, da er ikke en kredittvurdering og sjekk av deg nødvendig, da du betaler i forkant og ikke etterkant.

Det vil si, uansett om du har betalingsanmerkninger eller er en dårlig betaler, da kan du faktisk få mobilabonnement, det krever blott du forutbetaler for dit abonnement.

Denne metoden er den simpleste måten å sikre seg en mobilabonnent på og du vil aldri bli avvist på bakgrunn av kredittvurdering, da denne ikke foretas.

Hvordan få mobilabonnement med betalingsanmerkning?2021-07-21T12:24:44+02:00

Det finnes tre måter å finne mobilabonnement på om du har betalingsanmerkninger.

  1. Du kan søke med anbudstjenesten Tjenestetorget og få tilbud fra de mobilselskapene som kan tilby deg mobilabonnement.
  2. Du kan forhåndsbetale mobilabonnementet ditt og dermed ikke få eller kreve kreditt av mobilselskapet og dermed kan du ikke bli avvist.
  3. Du kan også manuelt søke hos ulike mobilselskaper i håp om å bli godkjent.
Hvordan få mobilabonnement uten kredittsjekk?2021-07-21T12:24:47+02:00

Om du ikke ønsker at mobilselskaper utføre kredittsjekk av deg, da må du enten finne et mobilselskap som ikke foretar kredittvurdering når du søker og tegner abonnement hos dem eller velge å forhåndsbetale abonnementet ditt.

Hvis du forhåndsbetaler dit mobilabonnement, vil du automatisk ikke få eller kreve kreditt av mobilselskapet og en kredittvurdering er da ikke gyldig å foreta på deg.

Konklusjon

Om du har betalingsanmerkninger eller ikke, da kan du altså få et mobilabonnement. Det er ikke alle som tilbyr denne service, men de fleste.

For å unngå å bli kredittsjekker om du ikke ønsker dette, da må du søke abonnement som ikke krever du søker eller får kreditt, med andre ord, du forhåndsbetaler alle dine produkter og services. Når du forhåndsbetaler, mottar du ingen kreditt hos mobilselskapet og dermed er ikke en kredittvurdering nødvendig eller har noe å si.

Hvis du blir kredittvurdert vil du motta et gjenpartsbrev med informasjon om hvem og hvorfor du har blitt kredittvurdert, så du vil alltid få beskjed om noen utføre en kredittsjekk av deg. Hvis du da blir avvist av en mobiloperatør og i ettertid mottar et gjenpartsbrev om de har kredittvurdert deg, da kan du sikkert konkludere at det er på bakgrunn av dine betalingsanmerkninger eller sjekke kredittverdigheten din at du har blitt avslått.

Go to Top