Gjeldsregisteret

Capitis:Hjem»Gjeld»Gjeldsregisteret

Gjeldsregisteret

Capitis:Hjem»Gjeld»Gjeldsregisteret
Gjeldsregisteret2021-12-07T20:04:43+01:00

Gjeldsregisteret AS er et heleid datterselskap innenfor TietoEVRY-konsernet, som har fått konsesjon fra Barne- og familiedepartementet til å fungere som gjeldsopplysningsselskap.

Formålet er å forebygge gjeldsproblemer i private husholdninger ved å hjelpe banker og andre kreditorer med å sjekke hvor mye kreditt- og forbruksgjeld en lånesøker har i dag. Dette vil hjelpe finansselskaper til å ta bedre beslutninger, mens lånesøkere kan forvente bedre råd fra långivere angående lånekapasiteten i deres økonomi.

Defero

Kredittsjekk deg selv gratis

Se dataene banker, forsikringsselskaper og fler, bruker til å bedømme sine kunder.

226.337 nordmenn har allerede brukt Defero

Besøk nettsiden

Alle våre gjeldsguider

Alle våre gjeldsguider

Nedenfor kan du se listen over gjeldsguider vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle gjeldsguide du befinner deg på.

Sjekk om du har gjeld, inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Se hvilken informasjon banker, forsikringsselskaper og andre selskaper samler inn om deg når du søker om finansielle tjenester og finn samtidig ut om du har ubetalte regninger som har gått til inkasso eller du har fått betalingsanmerkning.

Defero

Kredittsjekk deg selv gratis

Din kredittscore er mer enn bare et tall. Kredittscoren din er essensiell for å få de betingelsene og mulighetene DU har rett på. Defero bruker deretter denne dataen for å hjelpe sine medlemmer å oppnå de beste betingelsene mulig, på et bredt spekter av tjenester og produkter, som lån, forsikring, strøm, reise, bil osv.

  • Få din kredittscore og full innsikt i egen data
  • Bonuspoeng på alle kjøp – også lånene dine!
  • Unike tilbud basert på din data

Hvordan sjekke kredittverdighet

Når du blir medlem av Defero, gir du ditt samtykke til at vi kan kjøpe dine kredittopplysninger fra Experian, slik at du gratis får innsikt i din egen informasjon. Defero lagrer deretter denne informasjonen i en database, og krypterer den. Defero krypterer dataen din slik at denne blir uleselig for andre enn vårt datasystem. Dette gjør at din data er trygg, selvom vi – mot formodning, skulle bli utsatt for et hackerangrep.

Defero er gratis og gir deg:

  • Kredittsjekk deg selv med kredittscore
  • Se eventuelle betalingsanmerkninger
  • Budsjett – få bedre personlig økonomi
  • Se dine beste renter – lånekalkulatorer
Besøk nettsiden

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg sjekke kredittverdighet?2021-07-21T15:23:20+02:00

Det er mange måter å få bedre kredittverdighet, først og fermest er det viktig å fjerne betalingsanmerkninger og pågående gjeld (start med de dyreste).

Har du ikke noen betalingsanmerkninger kan du gjøre ting som å øke inntekten din eller begynne å spare penger i banken. Dette er begge elementer som gjør at du er mer attraktiv for långivere og banker.

Hvordan få bedre kredittverdighet?2021-07-21T15:21:43+02:00

Det finnes mange tjenester som tilbyr å sende deg kredittverdigheten din, men i Norge er det på nuværende tidspunkt kun en tjeneste som tilbyr dette gratis og det er Defero. Om du vil ha kredittverdigheten din annet sted må du betale for dette, det koster typisk 49 kroner.

Kan jeg få lån uten kredittverdighet?2021-07-21T15:20:13+02:00

Du kan ikke få lån uten det blir fortatt en kredittvurdering og en sjekk av din score. Du kan manuelt blokkerer at bedrifter, banker og finansielle tjenester kan sjekke kredittverdigheten din, men på samme tid mister du muligheten for å oppta lån og kreditt, da en kredittvurdering ikke vil være mulig.

Hvordan sjekke kredittverdighet?2021-07-21T15:18:38+02:00

Det enkleste (og billigste) måten å sjekke sin kredittverdighet på er ved å benytte gratis-tjenesten Defero hvor du kan finne kredittscoren din i samarbeid med CreditSafe og dermed se din kredittverdighet.

Hva betyr kredittscore?2021-07-17T11:44:37+02:00

Kredittscore er en skala som går fra 1 – 100 (noen tilfeller 1 – 1000) og har noe å si om din kredittverdighet. Har du en lav kredittscore vil det være vanskelig å få lån og andre finansielle ytelser.

Hvis du har en høy kredittscore vil det være enklere å få lån og andre finansielle ytelser og samtidig få enda bedre vilkår enn de som har en lav kredittscore.

Hvordan sjekke kredittscore?2021-07-17T11:21:19+02:00

For å sjekke kredittscoren din må du finne et kredittvurderingsfirma som kan lage en kredittvurdering av deg og dermed gi deg din kredittscore.

Defero er en gratis tjeneste som mer en 133.000 nordmenn har brukt til å sjekke kredittscoren sin, helt gratis.

Hvordan øke kredittscore?2021-07-17T11:19:49+02:00

Det finnes mange måter å øke kredittscoren sin, du kan eksempelvis ta en bedre utdanning eller flytte til et annet sted geografisk.

Dette er noen vanskelige tiltak, du kan også sjekke din kredittscore og fjerne eventuelle betalingsanmerkninger og inkassosaker på navnet ditt, betale ned gjelden din hvis du har noen, skaffe deg fast inntekt eller øke din eksisterende faste inntekt og til slutt kan du begynne å spare egen kapital.

Go to Top