Gjeld

Capitis:Hjem»Gjeld

Gjeld

Capitis:Hjem»Gjeld
Gjeld2021-12-13T15:36:28+01:00

De fleste nordmenn har gjeld eller vil ta opp lån i løpet av livet, noe som utløser å ha gjeld.

Men gjeld er ikke nødvendigvis en dårlig ting med mindre du har dyre lån eller gjeld som du ikke kan betale ned.

På denne siden kan du lese mye mer om gjeld, debetseddel, kredittscore og mye mer.

Vi hjelper deg å bli gjeldfri dersom du har et ønske og gir deg anbefalinger til verktøy og tjenester som kan hjelpe deg å komme deg bedre på veien.

Hvis du ikke allerede har gjort det, anbefaler vi at du foretar en gratis kredittsjekk av deg selv med tjenesten Defero – Her kan du hente nyttige tall og informasjon som banker og forsikringsselskaper innhenter når du innhenter tilbud på lån eller forsikring.

Defero

Kredittsjekk deg selv gratis

Se dataene banker, forsikringsselskaper og fler, bruker til å bedømme sine kunder.

226.337 nordmenn har allerede brukt Defero

Besøk nettsiden

Alle våre gjeldsguider

Alle våre gjeldsguider

Nedenfor kan du se listen over gjeldsguider vi har utarbeidet – Du kan også lese mer på denne siden for å lese mer om den aktuelle gjeldsguide du befinner deg på.

Hvor mye gjeld har jeg?

Det kan være vanskelig å finne ut hva som man skal investere i og ikke minst hvor man kan investere. Nedenfor finne du ulike investeringsmetoder og steder.

Kredittsjekk deg selv gratis

Hvordan ta kredittsjekk på seg selv?

Er du i tvil om du har betalingsanmerkninger eller har stor og uhåndterlig gjeld? Da kan det være en god idé å sjekke kredittscore og verdighet.

Dette kan du gjøre gratis med den nye finanstjenesten Defero.

Med Defero får du:

  • Kredittsjekk, med kredittscore og betalingsanmerkninger
  • Overvåk endringer i egen kredittsjekk
  • Personlig renteoversikt (Defero viser deg de beste rentene du kan få, basert på din data)
  • Se gjeld fra Gjeldsregisteret
  • Privatbudsjett
  • Verdiestimat bil og bolig
  • Analyse av egen privatøkonomi med råd
  • Spesielle tilbud

Defero er Norges mest komplette økonomitjeneste med over 258.000 brukere! Defero er helt gratis og gir privatpersoner kontroll over egen kredittsjekk (med kredittscore og betalingsanmerkninger), privatbudsjett og gjeldssituasjon.

Besøk nettsiden

Mobilabonnement uten kredittsjekk

Hvordan få mobilabonnement uten kredittsjekk?

Besøk nettsiden

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg sjekke kredittverdighet?2021-07-21T15:23:20+02:00

Det er mange måter å få bedre kredittverdighet, først og fermest er det viktig å fjerne betalingsanmerkninger og pågående gjeld (start med de dyreste).

Har du ikke noen betalingsanmerkninger kan du gjøre ting som å øke inntekten din eller begynne å spare penger i banken. Dette er begge elementer som gjør at du er mer attraktiv for långivere og banker.

Hvordan få bedre kredittverdighet?2021-07-21T15:21:43+02:00

Det finnes mange tjenester som tilbyr å sende deg kredittverdigheten din, men i Norge er det på nuværende tidspunkt kun en tjeneste som tilbyr dette gratis og det er Defero. Om du vil ha kredittverdigheten din annet sted må du betale for dette, det koster typisk 49 kroner.

Kan jeg få lån uten kredittverdighet?2021-07-21T15:20:13+02:00

Du kan ikke få lån uten det blir fortatt en kredittvurdering og en sjekk av din score. Du kan manuelt blokkerer at bedrifter, banker og finansielle tjenester kan sjekke kredittverdigheten din, men på samme tid mister du muligheten for å oppta lån og kreditt, da en kredittvurdering ikke vil være mulig.

Hvordan sjekke kredittverdighet?2021-07-21T15:18:38+02:00

Det enkleste (og billigste) måten å sjekke sin kredittverdighet på er ved å benytte gratis-tjenesten Defero hvor du kan finne kredittscoren din i samarbeid med CreditSafe og dermed se din kredittverdighet.

Hva betyr kredittscore?2021-07-17T11:44:37+02:00

Kredittscore er en skala som går fra 1 – 100 (noen tilfeller 1 – 1000) og har noe å si om din kredittverdighet. Har du en lav kredittscore vil det være vanskelig å få lån og andre finansielle ytelser.

Hvis du har en høy kredittscore vil det være enklere å få lån og andre finansielle ytelser og samtidig få enda bedre vilkår enn de som har en lav kredittscore.

Hvordan sjekke kredittscore?2021-07-17T11:21:19+02:00

For å sjekke kredittscoren din må du finne et kredittvurderingsfirma som kan lage en kredittvurdering av deg og dermed gi deg din kredittscore.

Defero er en gratis tjeneste som mer en 133.000 nordmenn har brukt til å sjekke kredittscoren sin, helt gratis.

Hvordan øke kredittscore?2021-07-17T11:19:49+02:00

Det finnes mange måter å øke kredittscoren sin, du kan eksempelvis ta en bedre utdanning eller flytte til et annet sted geografisk.

Dette er noen vanskelige tiltak, du kan også sjekke din kredittscore og fjerne eventuelle betalingsanmerkninger og inkassosaker på navnet ditt, betale ned gjelden din hvis du har noen, skaffe deg fast inntekt eller øke din eksisterende faste inntekt og til slutt kan du begynne å spare egen kapital.

Hvor mye gjeld har jeg

Er du i tvil om du har gjeld eller inkassosaker, eller hvor mye gjeld du har registrert på ditt navn? Da kan du enkelt og greit foreta en gratis kredittsjekk av deg selv og finne ut nøyaktig hvor mye gjeld som er registrert på ditt navn hos Defero.

Go to Top