Meningstorget erfaringer: Er Meningstorget svindel eller trygt å bruke?

Meningstorget erfaringer: Er Meningstorget svindel eller trygt å bruke?

publisert 19/01/21 av Steffen Fonvig

Capitis:Hjem»Innlegg»Forbrukerpanel, Sponset innhold, Spørreundersøkelser»Meningstorget erfaringer: Er Meningstorget svindel eller trygt å bruke?

Hva er Meningstorget?

Meningstorget er et forbrukerpanel på lik linje med YouGov og Norstatpanel. Meningstorget tilbyr betalte undersøkelser og online spørreskjemaer for belønning i form av gavekort eller kontantuttak til din Paypal-konto. Meningstorget er et internasjonalt brukerpanel som er anerkjent for å tilby spennende spørreskjemaer og gode belønninger til brukerne.

Det er 100% gratis å opprette en bruker på Meningstorget og registrering tar vanligvis mindre enn 2 minutter hvis du bruker Facebook-kontoen eller G-mailen din til å opprette.

I denne artikkelen kan du lese mye mer om Meningstorget og hva de tilbyr sine brukere og hvorfor du bør registrere deg for deres plattformer.

Du kan også få svar på om plattformen er trygg og sikker å bruke, samt våre egne erfaringer med Meningstorget.

Innleggsmeny

Våres erfaringer med Meningstorget

Hos Capitis har vi testet og testet brukerpanelet Meningstorget i noen måneder, og vår erfaring med panelet er positiv. Meningstorget har bygget en ekstremt brukervennlig plattform der de tilbyr betalte undersøkelser til sine brukere.

Med en enkel registreringsprosess og god informasjon både på plattformen og via e-post, kan du komme veldig enkelt og raskt i gang på Meningstorget.

Hvordan komme i gang med Meningstorget?

Det er enkelt og lett at komme i gang med betalte undersøkelser hos Meningstorget

Meningstorget.no

Er Meningstorget svindel?

Nei, Meningstorget er ikke en svindel, det er en 100% legitim virksomhet og plattform som brukes av mer enn 6 millioner mennesker over hele verden. Meningsplassen har navnet Opinionsland på internasjonalt nivå og eies og drives av det internasjonale selskapet Dynata, LLC (tidligere kjent som Survey Sampling International, LLC)

Meningstorget selger ikke personlig informasjon til andre selskaper eller enkeltpersoner og vil aldri prøve å selge et produkt til deg. De er bare et brukerpanel som tilbyr undersøkelser til brukerne mot belønninger i begrenset utvalg som beskrevet på deres nettside, enkle og greie.

Alt du trenger å vite om Meningstorget

Meningstorget fungerer på mange måter på samme måte som Norstatpanel og de andre meningspanelene som tilbyr betalte onlineundersøkelser.

Om Meningstorget

Meningstorget har eksisteret siden

Hos Meningstorget kan du oprette dig som bruger og besvare spørgeundersøgelser på nettet og blive belønnet for dine besvarelser og samtidig være med til at ændre verden. Belønningerne er begrænset og

Belønninger

Fordeler og ulemper ved Meningstorget

MiraiEx er en fantastisk plattform for deg som ønsker å tjene ekstra penger ved siden av jobben

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye kan du tjene på Meningstorget?2021-01-19T17:37:29+01:00

Dette er ikke store summer du kan tjene på å svare på betalte undersøkelser online, ikke engang på Meningstoret. Men det er en fin ekstra liten inntekt å få og noe som alle kan finne ut av. De fleste som bruker tid på denne inntjeningsmetoden, har registrert seg for flere brukerpaneler for å få flere undersøkelser og tjene mer.

Hva er Meningstorget?2021-01-19T10:28:21+01:00

Meningstorget er

Konklusjon

Steffen Fonvig

Betalte undersøkelser er en kjent og enkel måte å tjene penger på nettet, og Meningstorget er en av de mest brukte og kjente plattformene for denne inntjeningsmetoden. Det er en god måte å få ekstra inntekt uten å ha kapital, og du kan velge bort når som helst uten forpliktelser, så hvis du ikke føler at Meningstorget eller denne inntjeningsmetoden er god nok, kan du bare stoppe. Vi anbefaler også YouGov-panelet som et bra sted å tjene penger.

Kilder

Go to Top